Resultaten voor wat zijn leuke apps

 
 
wat zijn leuke apps
 
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er zijn miljoenen gratis apps. Bijvoorbeeld om je sociale media te checken, je uitgaven te managen of je sportprestaties bij te houden. Hoe vind je daartussen de beste apps die écht doen wat ze beloven en ook nog eens gemakkelijk werken?
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
In de App Store zijn om en nabij de 2 miljoen apps te vinden. Een gigantisch aantal, dat elke dag fors toeneemt. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van 2018, en natuurlijk de lijst van vorig jaar. De beste apps van 2018: januari / februari. Ook in 2018 blijven we op jacht naar de beste Android en iOS-apps, en we vonden weer behoorlijk wat leuke.
Hoe herken je goede apps voor kinderen?
Wat zijn in-app aankopen? Met in-app aankopen koop je extra functies/levens/levels in veelal gratis spelletjes. Vooral voor kinderen is dit misleidend: ze realiseren zich niet je met echt geld moet betalen. Het resultaat: hoge rekeningen voor ouders. Op verzoek van de Europese Commissie gaat Google Europa dergelijke games niet langer adverteren als gratis en kinderen niet langer aansporen om in-app aankopen te doen. Hoe voorkom je onverwachte kosten bij in-app aankopen? Maak afspraken met je kind zodat apps alleen in overleg worden gedownload.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Natuurlijk is deze lijst niet compleet, er zijn nog véél meer leuke apps, dus mocht jouw app er niet tussen staan, laat het weten in de reacties! Pixlr Express is één van de meest uitgebreide fotobewerk-applicaties in de Google Play Store.
50 handige apps Apps PCMweb.nl.
De NPO-app, voorheen Uitzending Gemist, is handig om gemiste televisieprogramma's' van de publieke zenders tot dertig dagen geleden terug te kijken. De streams zijn van goede beeldkwaliteit en het aanbod is prima, al ontbreken vaak de wat oudere uitzendingen. Met Receptenmaker kun je gemakkelijk je eigen recepten invoeren of importeren vanaf zo'n' achttien bekende kookwebsites, waaronder 24kitchen, Allerhande, Njam, Okoko en Smulweb. Bij het importeren worden velden als bereiding en ingedredi ë nten netjes ingevuld. PhotoFunia iOS, Android. Met PhotoFunia bereik je met minimale inspanningen een prachtig resultaat. Een eigen foto, zoals een portretfoto, kun je door deze app eenvoudig laten plaatsen in een scéne, bijvoorbeeld een bushokje of billboard, schilderij of poster, jaar of maandkalender, of de cover van een boek. Geschreven door: admin-0 op donderdag 18 december 2014 1505.: Category: Nieuws, Apps.
App Startgids: 15 onmisbare iPhone-apps voor beginners.
Wat zijn de eerste apps die je op een nieuwe iPhone moet installeren? iCulture zet ze op een rij in deze App Startgids voor beginners, met apps voor nog mooiere foto's, apps om het nieuws te volgen en om in contact te blijven met vrienden.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Er zijn een heleboel apps die je fotos van filters voorzien, maar Prisma is zeker één van de betere. De app tovert al je fotos namelijk om tot een kunstwerkje. Dit doe de app met de zogeheten conventional neural networks, wat betekent dat alle aanpassingen via de servers van Prism uitgevoerd worden.

Contacteer ons