Zoeken naar leuke kinder apps android

 
 
leuke kinder apps android
 
10 Android-apps voor kinderen.
Inmiddels zijn er ook verschillende tablets te koop die speciaal gericht zijn op kinderen, zoals de Archos Childpads of de Kiddypad. Deze tablets draaien op een vereenvoudigde en aangepaste versie van Android, bijvoorbeeld met grote iconen. Ook zijn de tablets vaak uitgevoerd in kekke kleuren en zijn ze bestand tegen vallen en stoten, zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Natuurlijk zijn er ook applicaties en games te vinden in de Google Play Store die zich speciaal richten op deze jonge doelgroep en we hebben er dan ook een tiental onder elkaar gezet. Uiteraard zijn er nog veel meer apps en games te vinden en zijn er enkele ontwikkelaars die zich speciaal richten op het creëren van applicaties voor peuters en kleuters.
Kinderen Android Apps Android Planet.
Android Planet Android apps Kinderen. Apps voor kinderen. Tip of app review aanmelden. Op deze pagina vind je diverse leuke Android-apps die geschikt zijn voor kinderen. De apps zijn niet gewelddadig, maar wel leuk en leerzaam voor jonge Android-gebruikers. Boeken en referentie.
Apps voor jonge kinderen Ouders Online.
Veel titels zijn echter ook verkrijgbaar voor andere platforms, zoals Android. Apps voor de jongste kinderen speel je natuurlijk altijd samen. Dat is ook wel het leuke van die tablets: die zijn gewoon overal waar jullie zijn. In de auto of de trein, in de wachtkamer van de dokter, of samen op de bank.
Leuke en educatieve apps voor kinderen in Google Play voor Android Juf Jannie leren met kinderen.
Leuke en educatieve apps voor kinderen in Google Play voor Android. Apps die werken met Android telefoons zoals de Samsung Galaxy en HTC telefoons. Zoek apps per leeftijd of per schoolvak en bekijk videoreviews van apps. Vind apps voor ouders/leerkrachten.
Apps voor kinderen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er zijn verschillende sites met recensies van leuke en goede kinderapps, zoals www.mediasmarties.nl. Bekijk ook eens het gratis boek 125 leerzame apps websites van Kennisnet en Mijn Kind Online. Dit boek zet de beste leerzame apps en sites voor kinderen voor je op een rij. Apps voor 2-jarigen. Deze apps zijn leuk voor kinderen van 2 jaar oud. My PlayHome Android: 339, Google Play Er is ook een gratis lite-versie.
De 15 Leukste Gratis Apps Voor Kinderen Planjeuitje.
Deze apps zijn leuk en leerzaam, en je kinderen zullen ze geweldig vinden! Van Juf Jannie bestaan meerdere apps, die allemaal super leuk en vooral ook heel leerzaam zijn. Twee apps in de Juf Jannie-serie zijn gratis, dus dit is een leuke manier om met deze gezellige juffrouw kennis te maken!
De beste gratis apps voor kinderen Mijn Kind Online.
De beste gratis apps voor kinderen. Welke leuke, mooie, leerzame, grappige èn gratis apps mogen kinderen echt niet missen? In De beste gratis apps voor kinderen van Mijn Kind Online staan ze allemaal, handig gesorteerd op schoolgroep en genre. Deze kleurrijke en informatieve brochure geeft een overzicht van de beste gratis kinder-apps.
Peuter apps voor Android Beste Kindertablet.
De Homepage laat betaalde en gratis apps door elkaar zien en sorteert deze in duidelijke categorieën: leuke apps games, aanbevolen voor jou, educatieve apps, hersenkrakers, actiegames, rollenspellen, vormen kleuren, vroege leerders, puzzels games, muziek maken en speelse wezens. De Populairste items laat alle beschikbare apps zien op basis van populariteit. Je kunt eerst de keuze maken of je de betaalde of gratis selectie wilt zien, waarna alle apps zichtbaar worden. Het tabblad Nieuwe releases laat de nieuwste peuter apps voor Android zien.

Contacteer ons