Meer resultaten voor bekende apps

 
 
bekende apps
 
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wattpad Categorie: Vrije tijd. Lees boeken en verhalen van bekende en onbekende schrijvers. Je kunt schrijvers volgen en zelf verhalen publiceren. Er is een actieve community die de schrijfsels recenseert. Teksten zijn op te slaan, zodat je ze zonder internet kunt lezen. Download Wattpad voor iOS, Android of Windows Mobile. Muziekspeler voor YouTube Categorie: Vrije tijd. Beluister muziek op YouTube. Je kunt afspeellijsten maken van nummers en er op de achtergrond naar luisteren, net als bij muziek die op je telefoon staat. De muziek downloaden kan echter niet, dus een internetverbinding is nodig. Download Muziekspeler voor YouTube voor iOS. Fast Finder Categorie: Slimme hulpjes. Op je telefoon of tablet naar een map of e-bestand zoeken? Je swipet je een breuk. Met Fast Finder hoef je alleen maar een gedeelte van een naam in te vullen en je krijgt al zoekresultaten. Zoeken op bestandstype kan ook. Download Fast Finder voor Android. De beste gratis apps voor IOS Android.
Tien van de populairste apps ooit Tele2.
Wij zochten uit wat de populairste apps zijn naast de welbekende Facebooks en Instagrams. Zo kom je vast een paar bekende, maar absoluut ook onbekende apps tegen! De meest gedownloade apps ooit. In dit lijstje bespreken we niét tot in de details de meest gedownloade apps ooit.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
De reisplanner-app van 9292 is één van de beste apps die je kunt gebruiken om je reis te plannen. 9292 biedt een fraai design dat snel werkt en overzichtelijk is, maar je vooral de keuze geeft om je reis naar eigen wens te bepalen. Liever niet met de bus? Dan vul je dat bij 9292 in. 9292 werkt via de gps of het invullen van een adres of bekende locatie als een winkelcentrum, station of belangrijk gebouw.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Af en toe eens door de apps bladeren en er enkele naar de prullenmand sturen, is een goede gewoonte maar de verwijderde apps laten meestal nog wat rommel achter. Gebruik een hulpprogramma om bestanden die ronddwalen op smartphone op te ruimen om he toestel snel én proper te houden.
Dit zijn de meest gedownloade apps van 2017 Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Likeability of 5. Views. Views. Pijltje. Pijltje. Views. Likeability of 6. Views
Met het einde van het jaar in zicht komen ook de lijstjes steeds meer aan bod. Donderdag werd dan ook bekend welke apps er via Apple het meest gedownload zijn dit jaar. En daar staat nog best een verrassende app op de eerste plaats. De eerste plaats is wereldwijd namelijk weggelegd voor Bitmoji, een app waarmee je speciaal voor Snapchat een figuurtje kan maken die op jou of op totaal iemand anders lijkt, en die je kunt meezenden in je snaps. Het is de meest gedownloade gratis app van 2017, gevolgd door Snapchat. De rest van de top tien bestaat uit bekende favorieten.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple BE.
Hier zie je wat er deze week is bijgekomen en kun je de honderd populairste nummers, albums, films, boeken, apps en nog veel meer bekijken. Naar de iTunes Store. Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Koop nu in iTunes.
Gratis Android Apps Top 20.
Zo kunt u de exacte locatie te weten komen op het moment dat u in de buurt bent. Andere beveiligingsmogelijkheden nadat de telefoon is gestolen zijn het automatisch maken en doorsturen van een foto wanneer iemand drie verkeerde pincodes heeft ingevoerd en het doorgeven van de laatst bekende locatie voordat de accu van de telefoon leeg is geraakt. Naast de gratis versie biedt Lookout ook een meer uitgebreide Premium versie waarvoor u wel moet betalen. Lookout Mobile Security voor Android download. Bitdefender Antivirus Free. Bitdefender is een gerenomeerde ontwikkelaar van beveiligingssoftware. Dit bedrijf ontwikkeld ook een gratis virusscanner voor Android smartphones. Hiermee worden automatisch alle nieuw geïnstalleerde apps gescand op virussen.

Contacteer ons