Meer resultaten voor welke apps moet je hebben iphone

 
 
welke apps moet je hebben iphone
 
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
En welke navigatie-apps zijn de beste? We wijzen je de weg! Te beginnen met ruim 50 stuks, maar gaandeweg breiden we dit uit naar 100 stuks, met jullie hulp. Want als je een goede app weet die echt niet in dit lijstje mag ontbreken, voegen we die graag toe. Tenminste, als wij er op de iCulture-redactie ook enthousiast van worden. De beste iPhone-apps voor jou. Er bestaan meer dan twee miljoen apps voor de iPhone. Waar moet je beginnen? Elke dag neemt het aantal nog verder toe, omdat ontwikkelaars altijd weer leuke ideeën hebben voor een nieuwe agenda-app of een game.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan. De redactie van iPhoned biedt uitkomst door de 50 beste iPhone-apps van dit moment voor je uit te lichten. Heb je een nieuwe iPhone of iPad gekocht?
12 onmisbare apps voor je iPhone De Standaard.
Welke applicaties mogen niet ontbreken op je Apple-smartphone? Het aanbod van apps is enorm, en elke dag komen er tientallen nieuwe applicaties bij. In de verschillende appwinkels zitten intussen al vele honderdduizenden apps, zowel op Android als voor de iOS-toestellen van Apple. Wij geven je alvast enkele suggesties van apps die niet zouden misstaan op je iPhone. Met de laatste update van de iOS-software heeft Apple de Maps van Google ingeruild voor zijn eigen inferieure Apple Maps. iPhone-gebruikers hebben er even op moeten wachten, maar de gerenommeerde kaartendienst van Google zit in de App Store.
10 apps die op je Apple iPhone moeten staan.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. iPhone 6 Plus. iPhone 6S Plus. iPhone 7 Plus. iPad Mini 1. iPad Air 2. iPad Pro 10.5. iPad Pro 12.9. iPad Pro 12.9 2017. MacBook Air 11 Inch. MacBook Air 13 Inch. Macbook Pro 13 Inch. Macbook Pro 15 Inch. Chat met ons. Facebook chat met ons. Whatsapp met ons. 10 apps die iedereen met een iPhone zou moeten downloaden. 10 apps die iedereen met een iPhone zou moeten downloaden. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel apps voor je iPhone. Waarschijnlijk ligt dit aantal rond de 1 miljoen apps voor iPhone en iPad. En elke dag komen er weer tientallen, soms honderden nieuwe apps bij. Op ten duur heb je zoveel apps geïnstalleerd op je iPhone dat je eigenlijk niet meer weet welke apps er allemaal zijn en waar je ze voor kunt gebruiken.
App Startgids: 15 onmisbare iPhone-apps voor beginners.
Wat zijn de eerste apps die je op een nieuwe iPhone moet installeren? iCulture zet ze op een rij in deze App Startgids voor beginners, met apps voor nog mooiere foto's, apps om het nieuws te volgen en om in contact te blijven met vrienden. Ook handig: een app om je iPhone terug te vinden. Heb je net een nieuwe iPhone, dan wil je er natuurlijk ook wat apps op zetten. In dit artikel helpen we je op weg met de 15 apps die elke iPhone-bezitter eens zou moeten proberen. Het maakt niet uit of je een gloednieuwe iPhone hebt of een al wat ouder tweedehands model: deze 15 zijn het overwegen waard! 15 onmisbare apps voor je iPhone. Er zijn ongelooflijk veel apps voorhanden in de App Store en elke dag komen er honderden bij. Als beginner is het lastig om te kiezen welke apps je echt nodig hebt. Vandaar dat we de 15 meest onmisbare iPhone-app voor je op een rijtje hebben gezet.
Gratis iPhone Apps Top 20.
Paper Toss is een van de meest populaire gratis game apps voor de iPhone. Met dit spel moet u een prop papier van een afstand in een prullenbak gooien. Om het spel lastiger te maken moet u ook rekening houden met de luchtstroming die de ventilator op het bureau veroorzaakt.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Sinds iOS 9.3 heeft iPhone een standaardinstelling om het scherm vanaf een bepaald uur wat te dimmen en te filteren tot de ochtend. Verkoop iPhone 7 valt tegen: Apple schroeft productie terug. IFTTT: automatiseer je leven. Een smartphone maakt ons leven al een stuk gemakkelijker. Maar het kan écht nog stukken beter. If This Then That, kortweg IFTTT, helpt om routinezaken geautomatiseerd af te handelen. Een sms versturen naar je partner bij het verlaten van je werk? IFTTT doet het automatisch op de achtergrond. Gaat het morgen regenen? IFTTT stuurt je een update. Hou de Discover Weekly-afspeellijst op Spotify automatisch bij voor het alweer maandag is. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waaier aan mogelijkheden die IFTTT aanbiedt. Scroll zeker eens door de interessante recepten om apps en toepassingen met elkaar te verbinden. IFTTT Android, iOS. Pocket: de wandelende bibliotheek. Wie vaak leest op z'n' smartphone moet deze app installeren.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple BE.
Hier zie je wat er deze week is bijgekomen en kun je de honderd populairste nummers, albums, films, boeken, apps en nog veel meer bekijken. Naar de iTunes Store. Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Koop nu in iTunes.

Contacteer ons