Meer resultaten voor apps die je moet hebben iphone

 
 
apps die je moet hebben iphone
 
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
Tinder gratis, iPhone/ TV IAP, iOS 9.0 Ben je in de markt voor een nieuwe relatie of een one-night-stand dan is Tinder de dating-app die je moet hebben. Het idee om links en rechts te swipen is door heel veel andere apps overgenomen. Je kunt nieuwe mensen in de buurt zoeken en interesses bekijken, waardoor je vrij gemakkelijk een match vindt. Nu maar hopen dat het wederzijds is! WhatsApp Messenger gratis, iPhone, iOS 7.0 WhatsApp is bijna dé standaard geworden als het om berichtenapps gaat.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan. De redactie van iPhoned biedt uitkomst door de 50 beste iPhone-apps van dit moment voor je uit te lichten. Heb je een nieuwe iPhone of iPad gekocht? Dan zijn dit de apps die je niet mag missen.
Gratis iPhone Apps Top 20.
Paper Toss is een van de meest populaire gratis game apps voor de iPhone. Met dit spel moet u een prop papier van een afstand in een prullenbak gooien. Om het spel lastiger te maken moet u ook rekening houden met de luchtstroming die de ventilator op het bureau veroorzaakt.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Gaming-pc kopen waar moet je op letten? Soundbar Tips voor de beste soundbar. Vergelijk op Kieskeurig. De beste apps van 2018 voor Android en iOS. De beste apps van 2018 voor Android en iOS. ComputerTotaal zet elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van 2018, en natuurlijk de lijst van vorig jaar. De beste apps van 2018: januari / februari. Ook in 2018 blijven we op jacht naar de beste Android en iOS-apps, en we vonden weer behoorlijk wat leuke. Apps speciaal ontwikkeld om te letten op je gezondheid bivoorbeeld. Of een vervanger voor je telefoonbrowser, Microsoft's' eigen Edge, maar dan voor Android en iOS. Ook hebben we een nieuwe dienst ontdekt die je helpt bij het maken van de grappigste en leukste video's, zolang ze maar korter zijn dan een minuut.
App Startgids: 15 onmisbare iPhone-apps voor beginners.
De Pro-versie bevat extra functies. Alternatieven: My Data Manager, Data Manager, Data Usage, Data Counter en andere apps om dataverbruik te meten. 14 Zoek mijn iPhone. Zoek mijn iPhone is de enige Apple-app die we in de lijst hebben gezet. Dit is namelijk dé reddende engel die iedereen zou moeten installeren. Ben je je iPhone kwijt of is deze gestolen, dan kun je alleen met Zoek mijn iPhone op de kaart terugvinden waar hij is. Misschien heb je je iPhone thuis laten liggen of in een bioscoop waar je net geweest bent. De app laat het zien op een duidelijk plattegrondje en kan er ook voor zorgen dat de iPhone op afstand wordt gewist of een hard geluid laat horen. Dat laatste kan handig zijn als je haastig teruggaat naar de eerder genoemde bioscoop en geen idee hebt waar je moet beginnen te zoeken.
10 gratis iPhone apps die je standaard moet hebben XGN.nl.
10 gratis iPhone apps die je standaard moet hebben. Iedereen die in bezit is van een iPhone gebruikt standaard apps. Wij benoemen 10 gratis iPhone apps die handig zijn om te gebruiken. De apps variëren van sociale media tot streamingdiensten voor muziek, series en films.
Beste iOS apps voor de iPhone en iPad 2018 Apple Coach.
Niet elke apps is natuurlijk even relevant voor iedereen, maar ik weet zeker dat er één bij zit die je leuk gaat vinden! Of je nu in Nederland of België zit: er wil wel eens een buitje vallen. Daarom zijn apps als Buienradar, of zelfs Buienalarm, best wel handig. Met buienradar zie je eenvoudig hoe de wolken over het land trekken, en wanneer het dus gaat regenen in jouw buurt. Zo kun je beslissen of je een paraplu meeneemt, of nog snel voor de bui weg kunt. Download Buienradar gratis in de App Store. Download Buienalarm gratis in de App Store. Gaat het regenen? Je ziet het zo! Komt de bui te snel, en ga je liever met de auto? Of is het te ver? Misschien moet je wel ergens heen waar je het niet zo goed kent. Dan is het natuurlijk handig om navigatie te hebben. Nu zou je een GPS zoals een TomTom kunnen kopen, maar waarom zou je als je een iPhone of eventueel zelfs iPad, met een bijrijder bij hebt?
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple BE.
Hier zie je wat er deze week is bijgekomen en kun je de honderd populairste nummers, albums, films, boeken, apps en nog veel meer bekijken. Naar de iTunes Store. Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Koop nu in iTunes.

Contacteer ons