Resultaten voor apps zoeken

 
 
apps zoeken
 
13 onmisbare apps voor je Android-smartphone De Standaard.
In de Google Play Store zitten heel wat van deze zogeheten file managers, maar deze Astro is zeker een van de betere. Bestanden zoeken, kopiëren, delen of verplaatsen wordt een fluitje van een cent. Dit artikel maakt deel uit van een vijfdelige reeks over onmisbare apps op alle platformen.
Zoeken naar apps op Androidworld.
Hot Na Gmail krijgt ook Google Drive een nieuw design. Handig Google en JBL lanceren JBL Link Bar: soundbar met Android TV en Google Assistant. Zoeken naar apps op Androidworld. Tweede ontwikkelaarspreview Android P bèta beschikbaar: intelligent, simpel en verantwoord.
Apps zoeken Webwijzer.
Recensies van iOS apps, met een uitgebreid archief om apps te zoeken op onderwerp. Je kunt hier ook zoeken naar Nederlandse apps. Website om educatieve apps te zoeken op vak, leeftijd en onderwerp. Docenten kunnen hier lijstjes met apps en lesideeën aanmaken, en uitwisselen met andere docenten.
Apps en games downloaden met de App Store Apple Support.
Tik op Games of Apps om nieuwe releases of hitlijsten te zien of om op categorie te bladeren. Tik op Zoek om een app te zoeken op trefwoord. Wanneer u een app ziet die u wilt, downloadt u deze naar uw apparaat.:
Apps Microsoft Windows 10 Officiële site.
Nebulas in 4K. Cruciale apps ALLE CRUCIALE APPS. NMBS / SNCB. Music Maker Jam. Movie Edit Pro Plus Windows Store Edition. Haal de meeste voordelen uit Windows 10 dankzij deze apps en extensies. Extensies speciaal voor Microsoft Edge. Apps voor Windows Ink.
Apps zoeken, openen en sluiten Nexus Help.
Apps zoeken, openen en sluiten. Bepaalde apps worden weergegeven op het startscherm, maar het scherm Alle apps bevat al uw apps. U kunt apps openen, schakelen tussen apps en twee apps tegelijk weergeven op het gesplitste scherm. Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 7.1 en hoger.
Gedownloade apps en bestanden zoeken.
Is van toepassing op: All Apps. Download aangekochte apps, vorige versies van apps en proefversies. U kunt ook apps zoeken die u al hebt geïnstalleerd. Een gedownloade koppeling zoeken. Drie soorten downloads zijn beschikbaar op Adobe.com.: Huidige versies van apps voor aankoop.

Contacteer ons