Resultaten voor apps die je moet hebben

 
 
apps die je moet hebben
 
8 gratis apps die je MOET hebben Wibnet.nl.
Energie en Grondstoffen. 9 gratis apps die je gewoon MOET hebben. 8 gratis apps die je gewoon MOET hebben. Wetenschap in Beeld geeft een overzicht van de beste gratis mobiele apps van dit moment, van de handigste beeldbewerkings-app tot het leukste spelletje.
Welke apps mogen niet ontbreken op je smartphone of tablet? De Standaard.
Van deze selectie zal je geen spijt hebben dat je ze hebt geïnstalleerd. 13 onmisbare apps voor je Android-smartphone. De Play Store van Google heeft de grote aantallen van de App Store van Apple bijgebeend, en ook de kwaliteit van de beschikbare Android-apps stijgt elke dag. Deze 13 apps mogen niet ontbreken. 12 onmisbare apps voor je iPhone. Ook voor de iPhone zijn er vele honderdduizenden apps van verschillend pluimage te vinden in de App Store. Maar je moet ergens beginnen, en dan is deze selectie van 12 geen slechte optie. 10 onmisbare apps voor je Windows Phone. Windows Phone is nog relatief jong, en er zijn dus een pak minder apps te vinden dan voor andere platformen. Maar de apps die in de applicatiewinkel zitten, zijn vaak van bijzonder hoge kwaliteit.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Gaat het morgen regenen? IFTTT stuurt je een update. Hou de Discover Weekly-afspeellijst op Spotify automatisch bij voor het alweer maandag is. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waaier aan mogelijkheden die IFTTT aanbiedt. Scroll zeker eens door de interessante recepten om apps en toepassingen met elkaar te verbinden. IFTTT Android, iOS. Pocket: de wandelende bibliotheek. Wie vaak leest op z'n' smartphone moet deze app installeren.
4 apps die je moet hebben voor onderweg Proximus.
Apps voor onderweg. 4 apps die je moet hebben voor onderweg. door Erik Gouden tips van 21/08/2017. Want ze maken je leven een pak aangenamer. Goesting in een daguitstap of een kleine citytrip? Of ga je binnenkort een weekendje naar zee of richting Ardennen, met of zonder de kids?
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
YouTube is de grootste videowebsite ter wereld, die in 2006 door Google is overgenomen. Het is daarmee één van de belangrijkste overnames door Google, die met YouTube een enorm belangrijke stap in de multimediawereld hebben gezet. Mede daarom is YouTube ook op Android een zeer belangrijke app. De app laat je fijn multitasken, afspeellijsten maken, YouTubers volgen en natuurlijk videos naar de Chromecast verzenden. Lees alles over YouTube in ons uitgebreide artikel met tips. Download YouTube in Google Play gratis. Google Drive is Googles eigen cloud-based opslagdienst en vergelijkbaar met Dropbox. Bij Google krijg je 15GB aan opslagruimte gratis en dit is voor een laag bedrag per maand te verhogen. Je kunt er zo ongeveer alles uploaden en bereiken via de browser, desktop-apps of mobiele apps. Daarnaast kun je met Google Documenten, Google Presentaties en Google Spreadsheets respectievelijk tekstdocumenten, presentaties en spreadsheets maken en deze op Google Drive opslaan. Download Google Drive in Google Play gratis. Buienalarm is een applicatie waarmee je kunt zien of er een regenbui op je afkomt. De applicatie waarschuwt automatisch als je tijdens een BBQ naar binnen moet rennen.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Gaming-pc kopen waar moet je op letten? Soundbar Tips voor de beste soundbar. Vergelijk op Kieskeurig. De beste apps van 2018 voor Android en iOS. De beste apps van 2018 voor Android en iOS. ComputerTotaal zet elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij. Of ze nou superhandig zijn, een groot probleem oplossen of gewoon leuk zijn: dit zijn de beste apps van 2018, en natuurlijk de lijst van vorig jaar. De beste apps van 2018: januari / februari. Ook in 2018 blijven we op jacht naar de beste Android en iOS-apps, en we vonden weer behoorlijk wat leuke. Apps speciaal ontwikkeld om te letten op je gezondheid bivoorbeeld. Of een vervanger voor je telefoonbrowser, Microsoft's' eigen Edge, maar dan voor Android en iOS. Ook hebben we een nieuwe dienst ontdekt die je helpt bij het maken van de grappigste en leukste video's, zolang ze maar korter zijn dan een minuut.
11 gratis apps die je op je gsm moet hebben Proximus.
11 gratis apps die je op je gsm moet hebben. door Erik Gouden tips van 10/05/2017. Ik kan alvast niet meer zonder! Misschien staat je gsm al vol met apps, maar gebruik je het overgrote deel ervan amper. Of blijft het bij jou steken met spelletjes à la Angry Birds.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan. De redactie van iPhoned biedt uitkomst door de 50 beste iPhone-apps van dit moment voor je uit te lichten. Heb je een nieuwe iPhone of iPad gekocht? Dan zijn dit de apps die je niet mag missen.

Contacteer ons