Meer resultaten voor nuttige apps

 
 
nuttige apps
 
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Of wat dacht je van een app die niks doet behalve jou vertellen hoeveel uren daglicht je nog over hebt? Al deze apps, en natuurlijk nog een paar andere, vind je in het overzicht van de beste apps van oktober.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Apps Top 100. Android Planet Android apps Lijstjes De top 100 apps: de beste Android-apps op een rijtje. De top 100 apps: de beste Android-apps op een rijtje. Apps Door Redactie op 1 april 2018 9.00 uur. 55 min leestijd.
50 handige apps Apps PCMweb.nl.
50 handige apps. 50 handige apps. Ook dit jaar gooiden we bij PCMweb onze telefoons vol met gigabytes aan apps voor iOS, Android én Windows Phone, allemaal om jullie te laten zien welke het leukst, handigst, interessantst en best zijn.
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
Facebook gratis, iPhone/iPad/ TV IAP, iOS 9.0 Facebook heeft een heel imperium opgebouwd van bekende mobiele apps. Hoewel de app niet altijd hoog gewaardeerd wordt vandaar ook een plekje onderaan deze lijst wordt de Facebook-app toch veel gebruikt. Je kunt gemakkelijk statusupdates delen, je nieuwsoverzicht bekijken en reageren op berichten van anderen. Alle functies die je ook op de normale site van Facebook vindt. Merk je dat de app te veel resources verbruikt waardoor je iPhone traag wordt of de batterij snel leeggaat, dan kun je ook kiezen voor de mobiele website van Facebook, via de Safari browser. Dan mis je wel de meldingen. Lees meer over Facebook. Beste iPhone-apps: uitstekende vervangers. Apple levert een aantal standaardapps mee op de iPhone, bijvoorbeeld voor Mail en Kaarten. Maar er zijn ook uitstekende vervangers, die vaak iets meer functies hebben en prettiger in gebruik zijn. Google Maps gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0 Misschien wel beter dan Apples eigen Kaarten-app op de iPhone. Voor navigeren kun je prima uit de voeten met Apple Kaarten, maar zoek je meer info over nuttige plaatsen POIs dan ben je vaak beter af met Google Maps.
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
En hoe zit het met de privacy en betrouwbaarheid? In het boek De beste gratis apps hebben wij deze selectie voor je gemaakt van 150 apps. De beste gratis apps is bestemd voor iedereen die in het dagelijks leven graag het plezier en gemak van goede apps wil ervaren.
Dit zijn vijf handige apps om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen WANT.
Bijna al je favoriete apps kun je aan IFTTT koppelen om ze vervolgens te vertellen dat wanneer dit gebeurt, ze dat moeten doen. Zo kun je bijvoorbeeld instagram vertellen om al je fotos op een bepaald tijdstip te posten op Pinterest.
De 51 beste productiviteit apps en tools van 2018 Managing IT.
We hebben de 51 beste productiviteit apps, tools, sites en extensies voor 2018 voor je op een rijtje gezet. Zowel oude maar nog steeds erg nuttige apps, als nieuwe juweeltjes komen aan bod. Veel tools richten zich op het maken van digitale notities.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Deze lijst is tot stand gekomen door een selectie van applicaties besproken in Nieuwe apps en Apps die je niet mag missen. Natuurlijk is deze lijst niet compleet, er zijn nog véél meer leuke apps, dus mocht jouw app er niet tussen staan, laat het weten in de reacties!

Contacteer ons