Resultaten voor nieuwe apps iphone

 
 
nieuwe apps iphone
 
McDonald's' APP McDonald's.' Youtube. Instagram. Facebook.
Download de nieuwe McDonalds App en geniet van persoonlijk voordeel! Blijf beter dan ooit op de hoogte van leuke acties, nieuwe producten en speel als eerste mee met verrassende winacties. Good times binnen handbereik. Claim coupons en geniet voordelig van jouw favorieten.
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Met de Ikea Place-app kun je je huis virtueel inrichten. Je scant eerst de vloer van je woonkamer, waarna je in de online-catalogus een meubelstuk kiest en op je scherm in de kamer plaatst. Je kunt er zelfs omheen lopen. Dit is een van de eerste apps die gebruikmaakt van de nieuwe mogelijkheden voor augmented reality toegevoegde werkelijkheid in iOS 11.
Home OK Betalen.
Dan is het mogelijk om online je account te bevriezen, om deze later weer eenvoudig, op je nieuwe telefoon, terug te zetten. Om veilig, makkelijk en snel te betalen met OK, koppel je jouw bankpassen aan je smartphone. Daarmee kan je overal mobiel betalen!
Contacten overzetten naar een nieuwe iPhone of Android.
Wacht even tot het proces is voltooid en log vervolgens op je nieuwe Android-smartphone in met hetzelfde Google-account. Doorloop de stappen en alle contacten, instellingen en apps verschijnen automatisch op het nieuwe toestel. Soms komt het voor dat hetzelfde contact meerdere keren wordt overgenomen. Bekijk in dat geval deze tip over het samenvoegen van dubbele contacten. Contacten overzetten naar een nieuwe iPhone.
itsme-app Ontdek itsme.
Elke dag worden nieuwe itsme toepassingen toegevoegd. Ontdek hier wat je kan bereiken door itsme te gebruiken. Internationale ambities: itsme steekt de grens over naar Luxemburg. itsme: gemakkelijke toegang tot de onlineplatformen van de Onafhankelijke Ziekenfondsen. AXA Belgium: de eerste verzekeraar die kiest voor de veiligheid en het gebruiksgemak van itsme. A smarter way. to be you. Zo veilig is het. Aan de slag met itsme. itsme voor je bedrijf. app Algemene Voorwaarden. Maak je account aan met eID. Heractiveer account Blokkeer account. 2018 Belgian Mobile ID SA/NV Sint Goedele plein 5, 1000 Brussels VAT BE0541.659.084 www.belgianmobileid.be. Download voor iOS. iPhone, iOS 9.0.
funda vernieuwt app funda.
Je kunt al je persoonlijke voorkeuren instellen binnen je zoekopdracht, zodat je in de lijst of op de kaart alleen huizen ziet die ├ęcht bij jouw woonwensen passen. We zijn continu bezig om de app verder te ontwikkelen, door het toevoegen van nieuwe functies of door het verbeteren van bestaande.
E-mail instellen op je iPad of iPhone Helpdesk. Mijndomein.
In de onderstaande video laten we zien hoe je je e-mail instelt op een IOS apparaat zoals een iPad of iPhone.: Maak je gebruik van Vodafone als mobiele provider? Raadpleeg dan de Vodafone toestel handleiding voor de juiste instellingen voor uitgaande e-mail. Open de Instellingen app. Ga naar" E-mail, contacten, agenda's.' Klik op" Nieuwe account."
iOS 12: Objecten meten met de nieuwe Meten app appletips.
iOS 12: Objecten meten met de nieuwe Meten app. Vanaf iOS 12 is er een nieuwe standaard app aanwezig op je iPhone en iPad, genaamd Meten. Met Meten engelse versie: Measure' kun je met behulp van augmented reality AR lengtes van objecten opmeten. De Meten-app maakt gebruik van ARKit, een speciale Xcode module voor ontwikkelaars waarmee deze augmented reality kunnen toevoegen aan apps.

Contacteer ons