Op zoek naar handige apps iphone?

 
 
handige apps iphone
 
Gratis iPhone Apps Top 20.
De luchtbel in de buis geeft weer of de iPhone recht ligt of niet. Erg handig tijdens het klussen. iHandy Level Free app voor iPhone. Gratis iPhone game. Paper Toss is een van de meest populaire gratis game apps voor de iPhone.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
De handige app Scanbot laat je van alles scannen: van facturen en festivaltickets tot reisdocumenten en boardingpassen. Daarmee is Scanbot aantrekkelijk voor wie zijn iPhone of iPad graag wil omtoveren tot een mobiele scanner. Middels updates wordt de kwaliteit van scans steeds beter en werkt de app sneller. Je maakt met de app pdfs of jpg-bestanden met een kwaliteit van 200 dpi of hoger en voegt gemakkelijk meerdere scans toe aan één bestand. Middels een in-app aankoop kun je Scanbot voorzien van slimme tekstherkenning, themas met verscheidene kleuren en de optie om bestanden slimme namen te geven. Download Scanbot in de App Store gratis. Scanbot Scanner App Scan PDF. Ontwikkelaar: doo GmbH. Prijs: Free Download. HERE WeGo is een concurrent voor het populaire Apple Kaarten en Google Maps. Net als die andere apps heeft HERE stap-voor-stap stemnavigatie en verkeersinformatie in 100 landen dat steeds real-time wordt bijgewerkt.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple BE.
Hier zie je wat er deze week is bijgekomen en kun je de honderd populairste nummers, albums, films, boeken, apps en nog veel meer bekijken. Naar de iTunes Store. Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Koop nu in iTunes.
De 35 beste apps voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Maar met welke apps maak je echt goed gebruik van alle mogelijkheden van je nieuwe telefoon? Met deze 35 apps maak je in ieder geval een goed begin op je iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Veiligheid en bescherming. Nooit meer codes, inloggegevens en wachtwoorden vergeten. 1Password vervangt mijn onbetrouwbare geheugen en zorgt ervoor dat ik altijd al mijn wachtwoorden bij de hand heb in een virtuele kluis. Toekomstige versies zijn ook nog eens compatibel met Touch ID, de vingerafdruklezer van de iPhone. SwiftKey is een alternatief toetsenbord voor iOS, dat zich onderscheidt met aangepaste themas, gepersonaliseerde voorspellende tekst en emoticon integratie. Een andere handige functie is de ondersteuning voor wel drie talen tegelijk.
App Startgids: 15 onmisbare iPhone-apps voor beginners.
DataMan is een handige app om meteen even te installeren. De app registreer je totale dataverbruik in de maand en laat zien of je nog goed op schema zit om het einde van de maand te halen. Van tevoren kun je aangeven op welke dag je nieuwe bundel ingaat en bij welk verbruik je een notificatie wilt ontvangen. Je kunt bij elk gewenst percentage een melding krijgen, zodat je je verbruik een beetje in de gaten kunt houden. De Pro-versie bevat extra functies. Alternatieven: My Data Manager, Data Manager, Data Usage, Data Counter en andere apps om dataverbruik te meten. 14 Zoek mijn iPhone.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Sinds iOS 9.3 heeft iPhone een standaardinstelling om het scherm vanaf een bepaald uur wat te dimmen en te filteren tot de ochtend. Verkoop iPhone 7 valt tegen: Apple schroeft productie terug. IFTTT: automatiseer je leven. Een smartphone maakt ons leven al een stuk gemakkelijker. Maar het kan écht nog stukken beter. If This Then That, kortweg IFTTT, helpt om routinezaken geautomatiseerd af te handelen. Een sms versturen naar je partner bij het verlaten van je werk? IFTTT doet het automatisch op de achtergrond. Gaat het morgen regenen? IFTTT stuurt je een update. Hou de Discover Weekly-afspeellijst op Spotify automatisch bij voor het alweer maandag is. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waaier aan mogelijkheden die IFTTT aanbiedt. Scroll zeker eens door de interessante recepten om apps en toepassingen met elkaar te verbinden. IFTTT Android, iOS. Pocket: de wandelende bibliotheek. Wie vaak leest op z'n' smartphone moet deze app installeren. Pocket is een handige app die alles bijhoudt zodat teksten ook offline gelezen kunnen worden.
Handige apps AppWereld.
Notities en knipsels. Apps voor fietsers. Home Apps Selectie Handige apps. Voor de iPhone zijn ondertussen talloze apps verschenen, hier zijn enkele handige, soms ook nuttige of onmisbare, apps te vinden. De huidige Handige" apps" selectie bevat momenteel 107apps. Beoordeling: 3.5 34.
12 onmisbare apps voor je iPhone De Standaard.
In de verschillende appwinkels zitten intussen al vele honderdduizenden apps, zowel op Android als voor de iOS-toestellen van Apple. Wij geven je alvast enkele suggesties van apps die niet zouden misstaan op je iPhone. Met de laatste update van de iOS-software heeft Apple de Maps van Google ingeruild voor zijn eigen inferieure Apple Maps.

Contacteer ons