Zoeken naar goede apps

 
 
goede apps
 
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In het boek De beste gratis apps hebben wij deze selectie voor je gemaakt van 150 apps. De beste gratis apps is bestemd voor iedereen die in het dagelijks leven graag het plezier en gemak van goede apps wil ervaren.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Om Titanium Backup te gebruiken, heb je wel root-rechten nodig. Mocht je vaak van rom wisselen en veel apps moeten herstellen, is de betaalde versie van Titanium Backup ook een goede optie. Met de betaalde versie kun je in één keer al je opgeslagen instellingen en apps terugzetten.
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
Wat zijn de beste iPhone-apps en welke zijn echt onmisbaar? iCulture zet de must-have apps voor je iPhone op een rijtje: van Nederlandse apps en bekende namen tot vervangers van de standaard iPhone-apps: dit zijn de beste om te checken, zodat je meer uit je iPhone haalt. Hieronder vind je een overzicht van de beste iOS-apps volgens de redactie van iCulture. Heb je een nieuwe iPhone of iPad en ben je op zoek naar goede apps?
De 51 beste productiviteit apps en tools van 2017 Managing IT.
Een goede aanvulling op Evernote is Microsofts OneNote. In feite zijn de apps concurrenten van elkaar, maar ze kunnen elkaar ook goed complementeren. Zo is Evernote in feite meer geschikt voor het doen van onderzoek, en zul je deze in de praktijk vaak gebruiken om content te verzamelen en er notities bij te voegen.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
In augustus is het einde van de zomervakantie weer in zicht. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een aantal apps die je helpen bij het oppakken van het gewone leven. Workflow helpt je om efficiënter te werken, met Youmiam zoek je gezonde en gepersonaliseerde recepten en uiteraard hebben deze maand ook weer een foto-app. Het volledige artikel vind je hier. Tally iOS Met Tally turf je je goede en slechte gewoontes, maar dan digitaal.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan.
Hoe herken je goede apps voor kinderen?
104 leerzame apps en sites voor kinderen van 2 tot 8 jaar. De beste gratis apps voor kinderen. Vind een overzicht van goede, veilige en creatieve apps voor kinderen jongeren in het Cinekid AppLab. Vakprijs voor de beste app voor jonge kinderen.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Af en toe eens door de apps bladeren en er enkele naar de prullenmand sturen, is een goede gewoonte maar de verwijderde apps laten meestal nog wat rommel achter. Gebruik een hulpprogramma om bestanden die ronddwalen op smartphone op te ruimen om he toestel snel én proper te houden.

Contacteer ons