Resultaten voor de beste iPhone apps

 
 
de beste iPhone apps
 
App Startgids: 15 onmisbare iPhone-apps voor beginners.
15 onmisbare apps voor je iPhone. Er zijn ongelooflijk veel apps voorhanden in de App Store en elke dag komen er honderden bij. Als beginner is het lastig om te kiezen welke apps je echt nodig hebt. Vandaar dat we de 15 meest onmisbare iPhone-app voor je op een rijtje hebben gezet. Het zijn de apps die andere iPhone-gebruikers ook vaak geïnstalleerd hebben en waarmee je in één klap goed op weg bent. Het zijn overigens niet altijd de beste apps, maar wel de apps die iedereen gebruikt.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
De redactie van iPhoned biedt uitkomst door de 50 beste iPhone-apps van dit moment voor je uit te lichten. Heb je een nieuwe iPhone of iPad gekocht? Dan zijn dit de apps die je niet mag missen. Het zou natuurlijk niet helemaal eerlijk zijn als we onze eigen app in de top 50 opnemen.
Gratis iPhone Apps Top 20.
Ontdek op deze pagina de top 20 van de beste gratis iPhone apps van dit moment! Met de gratis app van Google Trips kunt u nu uw vakantie plannen op uw iPhone. Maak een planning van dag tot dag en kijk wat er op de locatie te zien en beleven is.
12 onmisbare apps voor je iPhone De Standaard.
In de verschillende appwinkels zitten intussen al vele honderdduizenden apps, zowel op Android als voor de iOS-toestellen van Apple. Wij geven je alvast enkele suggesties van apps die niet zouden misstaan op je iPhone. Met de laatste update van de iOS-software heeft Apple de Maps van Google ingeruild voor zijn eigen inferieure Apple Maps.
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
Wat zijn de beste iPhone-apps en welke zijn echt onmisbaar? iCulture zet de must-have apps voor je iPhone op een rijtje: van Nederlandse apps en bekende namen tot vervangers van de standaard iPhone-apps: dit zijn de beste om te checken, zodat je meer uit je iPhone haalt.
De beste apps van 2017 voor iPhone, iPad en Mac appletips.
Hidden Folks Categorie: Games, Books, Adventure, Family 604 stemmen Ontwikkelaar: Adriaan de Jongh TV, iPad iPhone iOS 9.0 DOWNLOAD 2.29. Beste Mac apps volgens Apple. In tegenstelling tot de iOS apps zijn de resultaten voor de Mac apps internationaal gelijk.
Nieuwe smartphone gekregen? Deze 7 apps moét u onmiddellijk installeren Multimedia iHLN HLN.
Daarom lijsten we zeven apps op die niet verslavend zijn en bijdragen tot een productiever leven. Twilight: slaap winnen met rood licht. Op de laatste iPhones staat het tegenwoordig al standaard, de dimfunctie die vanaf een bepaald uur inschakelt. Androidgebruikers kunnen met de Twilight-app hetzelfde effect nabootsen. Geloof mij, uw ogen zullen u dankbaar zijn. De app filtert namelijk het felblauwe licht weg, waardoor uw slaaphormonen niet in de klappen delen. Dankzij de geelrode filter dat Twilight over het scherm legt, kan u s avonds nog wat lezen in bed zonder dat uw ogen afzien van het helse licht. En als u de timer goed instelt, kan u ook s morgens genieten van de gedimde filter zodat u rustig kan ontwaken. Sinds iOS 9.3 heeft iPhone een standaardinstelling om het scherm vanaf een bepaald uur wat te dimmen en te filteren tot de ochtend.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple BE.
Hier zie je wat er deze week is bijgekomen en kun je de honderd populairste nummers, albums, films, boeken, apps en nog veel meer bekijken. Naar de iTunes Store. Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Koop nu in iTunes.

Contacteer ons