Meer resultaten voor leukste puzzel apps

 
 
leukste puzzel apps
 
De 10 beste puzzelgames voor smartphone en tablet Algemeen ComputerTotaal.
Sommige van de 100 opdrachten zijn zo kort dat ze de naam puzzel nauwelijks waard zijn, maar andere zijn dan weer briljant gevonden. Nadeel van deze creatieve vondst is dat je na zo'n' drie kwartier bent uitgespeeld, en als je de puzzels eenmaal kent, heeft het spel geen herspeelwaarde.
Deze 8 mooie en creatieve puzzel apps blijf je spelen Feeny.
Prachtige puzzel apps. De AppStore staat vol met games en vele daarvan hebben een bedenkelijke kwaliteit. Maar gelukkig zijn er ook ware juweeltjes te vinden. In dit overzicht 8 prachtige puzzel apps, die ook nog eens geweldig zijn om te spelen.
De leukste puzzelspellen apps Lisanne Leeft.
De leukste puzzelspellen apps. Lisanne / 1 augustus 2013 / 28 reacties. Of je het nou over Angry Birds, Doodle Jump of Cut the Rope hebt, ik kan er niks mee. Al die populaire snelle spellen, niks voor mij. Ik ben er ook gewoon niet goed in, haha. Waar ik wel onwijs veel van houd zijn puzzel spelletjes.
De 5 beste gratis puzzelgames voor je Android-smartphone Apps Software ComputerTotaal.
Wij hebben de leukste en meest uitdagende games tussen al dat geweld opgezocht, zodat jij straks de leukste gratis puzzelgames kunt spelen. Tijd om je hersenen eens te laten kraken! Block Puzzel Revolutie. In Block Puzzel Revolutie is het de bedoeling om Tetris achtige blokjes op het lichtgekleurde gedeelte van het vlak te plaatsen, op een dusdanige manier dat alle puzzelblokjes daarin passen.
Dit zijn de vijftien leukste en beste iOS-games 2016.
Dit was het leukste multiplayerspel van dit jaar. Ontwikkelaar: Lowtech Studios LLC. Prijs: Free Download. Dit is een van de meest recente games op deze lijst, maar Mini Metro heeft een terechte plek. Onder de unieke stijl, waarin je een metronetwerk bouwt dat exact lijkt op een metrokaart uit Londen, zit een diepgaande game waarin je slim moet nadenken om het zo lang mogelijk vol te houden. Ontwikkelaar: Dinosaur Polo Club Limited. Prijs: 549, Download. Geen game was dit jaar zo moeilijk als Snakebird. De vrolijke stijl doet misschien wat anders denken, maar we hebben ons nog nooit zo dom gevoeld. De puzzels in deze game zijn zo lastig, dat je soms een uur naar het scherm kunt staren zonder ook maar iets op te schieten. Kom je uiteindelijk toch op de oplossing, dan is de opluchting groot: je bent toch niet zo dom als je dacht! Helaas biedt de volgende puzzel dan een nog grotere uitdaging.
De 4 leukste puzzelgames voor je smartphone Telfort. Logo Telfort.
De 4 leukste puzzelgames voor je smartphone. 05 December, 2016. Doe er je voordeel mee. Tweet Tweet Delen 1 Delen. Puzzelgames zijn vaak bijzonder verslavend. Dankzij de smartphone ontrafelen we de raadsels level per level in bed, in bad of onderweg.
Top 5 leukste puzzelapps voor uw smartphone of tablet PlusOnline.
Er zijn puzzels variƫrend van 4 pleinen tot en met 192 pleinen. Logische Puzzels is een zeer vermakelijke game die op sommige momenten ervoor zorgt dat je koste wat kost de puzzel wilt afmaken. Zeer verslavend dus! Apple App store.
Dit zijn volgens ons de 5 leukste en beste iOS-games maart 2017.
Apps Door Erwin Vogelaar op 31 maart 2017 19.01 uur. 4 min leestijd. De afgelopen maand was een prachtige periode voor iOS-games. Wij plukken de leukste titels eruit en presenteren je de top 5 beste iOS-games maart 2017. Beste iOS-games maart 2017.

Contacteer ons