Resultaten voor leuke apps voor ouderen

 
 
leuke apps voor ouderen
 
20 handige apps voor ouderen TechReview.
Begin eenvoudig en installeer in eerste instantie alleen apps die echt nodig zijn. Daarna kun je langzaam steeds meer apps installeren die leuk of handig zijn voor ouderen. Ben jij vijftigplusser en gebruik jij vaak apps die hier niet terugkomen? Laat het dan weten in een reactie! Vorig artikel Een nieuwe intrede in de tekst-naar-spraak software: Panopreter Een tool voor multitaskers, schrijvers en studenten. Volgend artikel Tips voor het maken van je eigen naambadges. GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR. Simyo verlaagt tijdelijk in prijs: de Sim Only internetbundels van 1000 en 4000 MB! Een nieuwe tablet, Apple of Android? LAAT EEN REACTIE ACHTER Annuleer reactie. Please enter your comment! Please enter your name here. You have entered an incorrect email address! Please enter your email address here. Het laatste technieuws, leuke techweetjes en handige apps.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Viral Floating YouTube Popup. Viral Floating YouTube Popup is een applicatie die de standaard-YouTube-app voor Android kan vervangen. Het is onder andere mogelijk video's' af te spelen en naar andere apps te navigeren, de video blijft dan afspelen bovenop de nieuw geopende app of game. Deze app heeft inmiddels ook Chromecast-support. Lees hier meer over Viral Floating YouTube Popup. De app heeft een redelijk aantal permissies nodig, waarbij telefoonoproepen te maken heeft met het feit om de video te muten/stoppen bij binnenkomende oproepen. Necta Launcher is gericht op kinderen en ouderen en beschikt over een aantal grote knoppen op het homescreen.
21 leuke en handige apps voor senioren.
Bij jonge kinderen komen er per dag miljoenen hersencellen bij. Bij ouderen sterven ze juist af. Maar, u kunt uw hersenen alsnog jong houden door ze te trainen. Einsteins Hersengymnastiek is een leuke app die u hierbij helpt. Het puzzelspelletje berekent de fitheid van uw brein zodat u dagelijks ziet of u vooruitgang boekt, gelijk blijft of achteruit gaat. U zult zien dat hoe meer u uw hersenen traint, hoe beter uw geheugen wordt. Een fijne bijkomstigheid dus. Google Books/ iBooks. Is een boek lezen voor u niet zo fijn meer als vroeger omdat u afhankelijk bent van uw leesbril die u ook altijd kwijt bent? Ook op uw tablet en smartphone is het mogelijk om een boek, tijdschrift of krant te lezen. Apple heeft de app iBooks in haar appstore. U kunt hier eenvoudig boeken kopen en lezen. Android heeft Google Play Books hiervoor. Deze apps zijn vooral op uw tablet erg handig.
Elf leuke apps/spelletjes voor uw mobiele telefoon PlusOnline.
Elf leuke apps/spelletjes voor uw mobiele telefoon. Nicole de Vette Gepubliceerd: 24-06-2013 Gewijzigd op: 08-12-2016. Tijdens uw vakantie zit u soms uren in de trein of eindeloos op het vliegveld te wachten op uw vlucht. Op zo'n' moment biedt uw smartphone of tablet uitkomst: er is volop keuze aan apps waarmee u de tijd alleen of met anderen kunt verdrijven.
Bekijk 10 handige apps voor senioren.
Wij hebben een aantal handige apps voor u op een rijtje gezet! Onderzoek wijst uit dat ouderen vooral bellen, smsen en mailen, maar dat het gebruik van apps nog niet heel populair is. Echter biedt het gebruiken van apps vele mogelijkheden.
De 10 beste apps voor meer zelfstandigheid senioren.
Reden voor Thuiscomfort om de beste apps op het gebied van veiligheid, sociaal contact, zorg en persoonlijke ontwikkeling op een rij te zetten. Apps die niet alleen bij ouderen op de smartphone of tablet mogen ontbreken, maar ook voor jongere generaties bijzonder nuttig zijn.
De 12 beste iPhone apps voor ouderen.
De apps die beschikbaar zijn voor iPhone lijken specifiek op jonge mensen gericht, maar dat is niet per se waar. Ook voor de oudere iPhone gebruiker is er genoeg te vinden in de App Store. Om je op weg te helpen, zetten we 12 iPhone apps voor ouderen op een rij die leuk en handig zijn.
Untitled. Untitled.

Contacteer ons