Meer resultaten voor leuke apps peuters

 
 
leuke apps peuters
 
De leukste apps voor kinderen van 0 tot 4 jaar Mamaliefde.
Er zijn diverse sites waar je die kan vinden. Apps Kids Studio: zij hebben diverse betaalde apps ontwikkeld voor peuters en kleuters rondom Polly de pinguin. Die gaat tellen, puzzelen en op reis. Of Pi de Panda en Zoe de Zeehond. Cinekid Applab: in de app van Cinekid AppLab kun je geschikte filmpjes en apps vinden voor kinderen van verschillende leeftijen en in verschillende categorieën. De apps zijn voorzien van een recensie en kunnen iedere maand wisselen. MediaSmarties: op deze website vind je voor 2 tot 5-jarigen per leeftijd geschikte media; niet alleen apps, maar ook boeken, websites, tv / films en ook uitstapjes. Bij ieder item vind je een uitgebreide recensie en leeftijdsadvies en eventueel de kosten. Je kunt ook zoeken op thema. Zoals nu thema lente. De leukste apps. Voorbeelden van die geschikte apps voor diverse leeftijden zijn onder andere.: Brikkis app: in deze app vind je een boekje met 15 verhaaltjes, ook is er de mogelijkheid om zelf verhalen te maken. Lego / Duplo zoo: deze app speelt zich af in de dierenwereld van Duplo. De uitdaging is om een cadeautje te bezorgen en ondertussen leuke opdrachten doen.
Leerzame apps voor kinderen van 2 en 3 jaar Juf Jannie leren met kinderen.
Toca Life: City. Monsters en autos leuk voor peuters en kleuters. Woezel Pip In de Tovertuin. Bas op de kinderboerderij. TinyHands Whats my pair 3. Quick Maths Jr. Paarden puzzel voor kinderen. Bezig beertje op de boerderij. TinyTap maak leerzame apps. Rupsje Nooitgenoeg: app review. Roxies Puzzle Adventure leuke puzzel app voor jong en oud!
6x de leukste apps voor kleuters Dechicks.com. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Niet alleen handig voor als je thuis bent, maar ook als je on the road bent. De leukste apps voor kleuters hebben we voor je op een rijtje gezet. Dieren puzzels voor kleuters en peuters. Een app waarmee kinderen allerlei soorten dierenpuzzels kunnen maken. Niet alleen heel leuk, maar ook heel erg goed voor hun hand-oog coördinatie. Gratis beschikbaar in de App Store voor Google Play. Kids love een ritje in de trein, en met deze interactieve app wordt de treinreis alleen nog maar leuker. In de app kunnen kinderen door middel van verschillende opdrachten een eigen filmpje maken. De vrolijke monstertjes Oei Knoei helpen jouw little one een handje en ook jij mag af en toe assisteren bij het filmen. Gegarandeerd plezier voor onderweg! Een leuke bijkomstigheid: door het filmpje op social media te delen met nskids maak je kans op een verrassingsuitje met de trein voor het hele gezin max 5 personen.
10 leuke educatieve apps voor peuters van 2, 3 en 4 jaar Pappa blogt.
10 leuke educatieve apps voor peuters van 2, 3 en 4 jaar. augustus 23, 2017 maart 18, 2018 Ferdi 0 reacties. Een peuter leert tegenwoordig eerder swipen dan een bladzijde omslaan, dus hebben veel ouders behoefte aan leuke educatieve apps zodat hun peuter er ook nog iets van opsteekt.
De 5 leukste apps voor jonge kinderen Mijn Kind Online.
De 5 leukste apps voor jonge kinderen. Er zijn voor peuters en kleuters heel veel apps te vinden. 5 aanraders volgens Mijn Kind Online. My PlayHome is een interactief digitaal poppenhuis waarbij een vader, moeder en 3 kinderen van alles kunnen ondernemen.
Apps voor peuters en kleuters De leukste en beste apps.
Hieronder vind je de beste apps voor peuters en kleuters, onderverdeeld naar leeftijd en naar onderwerpen. My playhome, vanaf 2 jaar, 399, deze app is een interactief poppenhuis waarbij een vader, moeder en 3 kinderen allerlei dingen kunnen doen in het huis. In de 4 kamers woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer kunnen allerlei dingen gedaan worden: koken, gordijnen open en dichtdoen, licht aan en uitdoen, cds wisselen, douchen, inzepen, afdrogen, tafel dekken en slapen. 123 Kids Fun MUSIC, vanaf 3 jaar, 299, kinderen maken met deze app op een leuke manier kennis met veel verschillende muziekinstrumenten.
6 leukste apps voor peuters Meisje Eigenwijsje.
Educatie apps dus, maar in zon leuk jasje gegoten dat de kinderen er zelf niks van merken dat ze iets leren haha. Apps voor peuters. De vijf leukste apps volgens zowel onze peuter als wijzelf hebben wij uitgekozen om met jullie te delen! Het leuke is dat een aantal ook nog eens gratis zijn.
educatieve apps voor kleuters: peuters gratis apps.
Home peuters gratis apps. Panda's' Restaurant: Azië. Panda's' Restaurant: Azië heeft de deuren geopend! Verken dit prachtige Aziatische restaurant terwijl je lekker aan het roerbakken of sushi aan het maken bent! spelletje Drie Rode Ballonnen Een prentenboek voor peuters. Een kleine olifant vindt drie rode ballonnen tijdens het spelen met een vriendje. De ballonnen trekken de olifant de lucht in en daarmee begint zijn fantastische avontuur. prentenboek Tijd voor taart. Het is tijd voor taart! In deze feestelijke app speel je spelletjes met Frokkie Lola en lees je het boekje Taart voor Lola. spelletje/oefenen What's' Weird 1. Soms is onzin goed. Whats Weird is een leuk, humoristisch denkspel, waar uw kind leert onderscheid te maken tussen het logische en het absurde. spelletje Engels leren met Emma. Engels leren met Emma helpt jonge kinderen spelenderwijs hun woordenschat te vergroten. oefenen/spelletje Nederlands leren met Emma. Nederlands leren met Emma helpt jonge kinderen spelenderwijs hun woordenschat te vergroten. oefenen/spelletje Toca Kitchen Monsters. Maak eten voor de hongerige monstertjes. spelletje Vormen en kleuren. Een leuke, motiverende en zeer intuïtieve speelomgeving om de namen van 11 vormen en kleuren te leren.

Contacteer ons