Meer resultaten voor leuke apps peuters gratis

 
 
leuke apps peuters gratis
 
De leukste apps voor kinderen van 0 tot 4 jaar Mamaliefde.
NPO Zappelin: dit is de gratis applicatie van de NPO. Hier vind je Zappelin-filmpjes, boekjes, spelletjes, knutselwerkjes en muziek beschikbaar. Leer tellen met diere n: leer tellen met dieren is een educatieve app waarin kinderen aan de hand van spelletjes leren tellen van 0 t/m 10. Nederlands leren voor kinderen: in deze app leren kinderen op een leuke manier de Nederlandse taal. Dit doen ze door eenvoudige spelletjes in verschillende themas te spelen. Welke apps hebben jullie op je telefoon staan voor je kind?
Leerzame apps voor kinderen van 2 en 3 jaar Juf Jannie leren met kinderen.
Friddo gratis app voor de meest fantastische knutselwerken. Roodkapje, een sprookje in 3D. Cijfers en getallen leren en tellen Juf Jannie. 123 Kids Fun MUSIC muziekinstrumenten. Gigglymals interactieve dieren. Truckwereld, tel en raak aan. Labo paperplate knutselen met kartonnen wegwerpbordjes. Words birds online Engels oefenprogramma voor school en thuis. Toca Life: City. Monsters en autos leuk voor peuters en kleuters. Woezel Pip In de Tovertuin. Bas op de kinderboerderij. TinyHands Whats my pair 3. Quick Maths Jr. Paarden puzzel voor kinderen. Bezig beertje op de boerderij. TinyTap maak leerzame apps. Rupsje Nooitgenoeg: app review. Roxies Puzzle Adventure leuke puzzel app voor jong en oud!
De beste gratis apps voor kinderen Mijn Kind Online.
De beste gratis apps voor kinderen. Welke leuke, mooie, leerzame, grappige èn gratis apps mogen kinderen echt niet missen? In De beste gratis apps voor kinderen van Mijn Kind Online staan ze allemaal, handig gesorteerd op schoolgroep en genre. Deze kleurrijke en informatieve brochure geeft een overzicht van de beste gratis kinder-apps.
educatieve apps voor kleuters: peuters gratis apps.
Home peuters gratis apps. Panda's' Restaurant: Azië. Panda's' Restaurant: Azië heeft de deuren geopend! Verken dit prachtige Aziatische restaurant terwijl je lekker aan het roerbakken of sushi aan het maken bent! spelletje Drie Rode Ballonnen Een prentenboek voor peuters. Een kleine olifant vindt drie rode ballonnen tijdens het spelen met een vriendje. De ballonnen trekken de olifant de lucht in en daarmee begint zijn fantastische avontuur. prentenboek Tijd voor taart. Het is tijd voor taart! In deze feestelijke app speel je spelletjes met Frokkie Lola en lees je het boekje Taart voor Lola. spelletje/oefenen What's' Weird 1. Soms is onzin goed. Whats Weird is een leuk, humoristisch denkspel, waar uw kind leert onderscheid te maken tussen het logische en het absurde. spelletje Engels leren met Emma. Engels leren met Emma helpt jonge kinderen spelenderwijs hun woordenschat te vergroten. oefenen/spelletje Nederlands leren met Emma. Nederlands leren met Emma helpt jonge kinderen spelenderwijs hun woordenschat te vergroten. oefenen/spelletje Toca Kitchen Monsters. Maak eten voor de hongerige monstertjes. spelletje Vormen en kleuren. Een leuke, motiverende en zeer intuïtieve speelomgeving om de namen van 11 vormen en kleuren te leren.
6 leukste apps voor peuters Meisje Eigenwijsje.
Educatie apps dus, maar in zon leuk jasje gegoten dat de kinderen er zelf niks van merken dat ze iets leren haha. Apps voor peuters. De vijf leukste apps volgens zowel onze peuter als wijzelf hebben wij uitgekozen om met jullie te delen! Het leuke is dat een aantal ook nog eens gratis zijn.
App voor peuters Kinder apps in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. App voor peuters Kinder apps 4. Kinderspelletjes kinderen spel. The Barn Of Kinder Kids. 36 in Onderwijs. Biedt inapp aankopen. Welkom bij App voor peuters een grappig en opvoedkundig spel voor kinderen van 0 tot 4 jaar! In App voor peuters kom je een aantal boeiende dieren, voertuigen en muziekinstrumenten tegen, zoals de leeuw, de koe, het vliegtuig en de gitaar. Het spel is speciaal ontworpen voor kleine kinderen en bevat meer dan 80 leuke animaties en geluidseffecten.
10 leuke educatieve apps voor peuters van 2, 3 en 4 jaar Pappa blogt.
10 leuke educatieve apps voor peuters van 2, 3 en 4 jaar. augustus 23, 2017 maart 18, 2018 Ferdi 0 reacties. Een peuter leert tegenwoordig eerder swipen dan een bladzijde omslaan, dus hebben veel ouders behoefte aan leuke educatieve apps zodat hun peuter er ook nog iets van opsteekt.
De 15 Leukste Gratis Apps Voor Kinderen Planjeuitje.
Maar achterin de auto of in de trein is het natuurlijk niet heel erg handig om met Lego aan de slag te gaan. Gelukkig heeft het merk een aantal apps ontwikkeld zodat je kinderen overal kunnen Lego-en. Wij vinden Creator Islands het leukst. In deze app moeten je kinderen een leefomgeving bouwen voor de Legopoppetjes. Hoe meer ze bouwen, hoe meer functies en eilanden ontgrendeld worden. Download deze app.: LEGO DUPLO Trains en LEGO DUPLO Food. Voordat kinderen de leeftijd hebben bereikt dat ze met Lego kunnen spelen, hebben ze ongetwijfeld ook al met Duplo gespeeld. En ook voor dit speelgoed, de Lego-versie voor peuters, is er een app. Met deze app speelt je peuter voor machinist! Wagons inladen, bruggen bouwen en nieuwe sporen leggen: het kan allemaal met deze super leuke gratis app.

Contacteer ons