Meer resultaten voor leuke apps apple

 
 
leuke apps apple
 
Best of 2017: Apple onthult beste en populairste iOS-apps van 2017.
De populairste apps van 2017. Naast deze persoonlijke keuzes heeft Apple ook de meest gedownloade apps en games bekend gemaakt. In Nederland werd WhatsApp het vaakst gedownload van alle gratis apps, terwijl Super Mario Run de populairste gratis game van het jaar was.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple NL.
Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Weave the Line. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Impossible Bottle Flip. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Multi Floor Garage Driver. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Eurovision Song Contest. Koop nu in iTunes. Owl Daily Tests. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Foto en video. Koop nu in iTunes. Emoji Me Face Maker. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Foto en video. Koop nu in iTunes. Wish Shoppen op een leuke ma.
Beste Nederlandse apps voor iPhone en iPad. iculture-nederlandse-apps.
In de iCulture-app lees je elke dag het laatste nieuws over iPhone, iPad en Apple. Maar we houden je ook dagelijks op de hoogte van al het andere nieuws, of het nu over de Apple Watch, Mac, afgeprijsde apps of leuke koopjes gaat.
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In het boek De beste gratis apps hebben wij deze selectie voor je gemaakt van 150 apps. De beste gratis apps is bestemd voor iedereen die in het dagelijks leven graag het plezier en gemak van goede apps wil ervaren.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Prijs: Free Download. HERE WeGo is een concurrent voor het populaire Apple Kaarten en Google Maps. Net als die andere apps heeft HERE stap-voor-stap stemnavigatie en verkeersinformatie in 100 landen dat steeds real-time wordt bijgewerkt. Daarnaast is het mogelijk om met de app navigatie uit te stippelen voor de auto, een wandelroute te kiezen of je reis met het openbaar vervoer te plannen.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Sounds App Music Android / iOS Deel gemakkelijk muziek die je vindt op diensten als Spotify en Apple Music. SnoreLab Android / iOS Houd bij hoeveel je snurkt op een nacht en vind een mogelijke oplossing. Isometric iOS Maak mooie geometrische vormen om bijvoorbeeld unieke achtergronden voor je iPhone te creëren. Meetup Android / iOS Zie in één oogopslag welke evenementen in jouw stad worden georganiseerd. Android / iOS Een digitale pasfotoautomaat op je mobiel. HYPERSPEKTIV iOS Met deze app maak je spooky fotos en videos met behulp van live filters. De beste apps van 2018: april. Ook in april hadden we weer een lading met de beste apps. Maak van je tablet een beveiligingscamera, test je algemene kennis met deze leuke quiz of vind het beste bier in de buurt met je telefoon.
De beste apps van 2017 voor iPhone, iPad en Mac appletips.
Hidden Folks Categorie: Games, Books, Adventure, Family 604 stemmen Ontwikkelaar: Adriaan de Jongh TV, iPad iPhone iOS 9.0 DOWNLOAD 2.29. Beste Mac apps volgens Apple. In tegenstelling tot de iOS apps zijn de resultaten voor de Mac apps internationaal gelijk.
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
Met de iCulture-app blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Apple. Je leest reviews van apps en accessoires, bekijkt tips om meer uit je iPhone te halen en krijgt pushberichten als er breaking news is. We zitten er bovenop als er belangrijk nieuws is en zorgen dat jij altijd als eerste op de hoogte bent als er leuke deals of geruchten over nieuwe Apple-producten zijn.

Contacteer ons