Op zoek naar de leukste apps voor iphone?

 
 
de leukste apps voor iphone
 
De beste iPhone-apps: deze apps zijn onmisbaar op je iPhone.
Wat zijn de beste iPhone-apps en welke zijn echt onmisbaar? iCulture zet de must-have apps voor je iPhone op een rijtje: van Nederlandse apps en bekende namen tot vervangers van de standaard iPhone-apps: dit zijn de beste om te checken, zodat je meer uit je iPhone haalt.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Met ING Bankieren regel je overal je bankzaken met je iPhone. De app geeft overzicht van het betalen, sparen, lenen en beleggen bij ING en laat je makkelijk geld overmaken. In ING Bankieren is een belangrijke rol weggelegd voor Inge, een digitale spraakassistent die je met je stem kunt bedienen. Daarvoor dien je wel eerst je stem te koppelen en stemherkenning in te schakelen. Ook is het mogelijk om in de app betalingen te verrichten met je vingerafdrukscanner. Dat werkt via Touch ID, waardoor een pincode overbodig wordt. Ook heb je de optie om in te loggen met je vingerafdruk en de app op de Apple Watch te gebruiken. Op de smartwatch kun je simpel en snel je saldo checken. Download ING Bankieren in de App Store gratis. Ontwikkelaar: ING Groep NV. Prijs: Free Download. Ben je een fout tegengekomen of mis je een app in de lijst? Laat het hieronder weten! Categorie: Apps algemeen. Spotlights: App Store. Korte url: Draag ook bij aan dit artikel. Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account. De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 29 2015.
10 leukste apps voor iPhone 10.
10 leukste apps voor iPhone 10. Reizen door de kosmos, meubels uitproberen in je woonkamer, oorlogje spelen op je keukentafel en stuntvliegen door je straat; het kan allemaal met iOS 11 en Augmented Reality AR op jouw nieuwe iPhone X.
iPhone-apps: de beste leukste op een rij Like Love it!
Op zoek naar de leukste apps voor je iPhone? Bij Like Love it! vind je een verzameling die je niet mag missen. Van foto-apps tot de leukste spelletjes, van handige notitie-apps tot agenda-apps. Pas je op voor het geheugen van je telefoon?
App Startgids: 15 onmisbare iPhone-apps voor beginners.
Wat zijn de eerste apps die je op een nieuwe iPhone moet installeren? iCulture zet ze op een rij in deze App Startgids voor beginners, met apps voor nog mooiere foto's, apps om het nieuws te volgen en om in contact te blijven met vrienden.
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De beste gratis apps van dit moment. Met de honderdduizenden apps voor smartphone en tablet wordt het kiezen er niet makkelijker op. Daarom helpt de Consumentenbond je graag op weg door de beste en leukste apps van dit moment te selecteren.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Ada Android / iOS Neemt een kijkje naar je symptomen als je ziek bent. Captioned Say, Show, Share iOS Maak de leukste filmpjes. Bobby Track Subscriptions iOS Zie precies hoeveel je uitgeeft aan maandelijkse abonnementen. Be My Eyes Android / iOS Help blinde of slechtziende mensen. Gyroscope Android / iOS Je eigen persoonlijke gezondheidsassistent. De beste apps van 2018: maart. Verder met de acht beste apps van maart. We kijken naar een paar vette foto-apps, maar we kijken ook naar de oorzaak en de oplossing van snurken. En wat dacht je van een app waarmee je alle evenementen in jouw stad kunt zien? Hier staat de hele lijst met de beste apps van maart, hieronder staan ze allemaal op een rijtje. Datally Android Bespaar mobiele data. Firefox Focus Android / iOS Surf op het internet zonder dat trackers je gedrag bijhouden. Sounds App Music Android / iOS Deel gemakkelijk muziek die je vindt op diensten als Spotify en Apple Music. SnoreLab Android / iOS Houd bij hoeveel je snurkt op een nacht en vind een mogelijke oplossing. Isometric iOS Maak mooie geometrische vormen om bijvoorbeeld unieke achtergronden voor je iPhone te creëren.
Gratis iPhone Apps Top 20.
Find My iPhone app voor iPhone. Eén van de leukste functies van de Google Mobile App is het zoeken via voice" search. De applicatie registreert de beweging van de telefoon naar het oor van de gebruiker, vervolgens kan deze een zoekopdracht inspreken zonder op een button te hoeven klikken. Aan de hand van de gesproken zoekopdracht worden de Google resultaten vervolgens op het scherm weergegeven. Daarnaast bevat de applicatie een lijst van snelkoppelingen naar de websites van andere Google diensten zoals Gmail, Google Agenda, Google Docs, Google Reader, Google Nieuws, Google Kladblok, Google Foto's, Google Vertalen, Google Maps, YouTube en Google Earth. Google app voor iPhone. Gratis software categorieën. Muziek CD's' rippen. MP3 tag editor. Stream recorder software. Tekst naar spraak software. Beeldbewerking / foto software. Fotobeheer en bewerking. Foto diashow software. Foto's' online bewerken. HDR HDRI software. Watermerk aan foto toevoegen. Computer automatisch uitschakelen. Windows software op Mac installeren. Inloggen via USB-stick. QR-scanner met beveiliging. Software update programma's.' Virusscanner voor Mac. Virusscanner voor mobiel. Zero day beveiliging. Browser voor dyslectische mensen. Browser voor kinderen. Website blokkades omzeilen. Virtuele Wifi hotspot. CD DVD branden. Dubbele bestanden zoeken. Online opslag en synchronisatie. Series automatisch downloaden. Kinderen leren programmeren. Taal leren apps.

Contacteer ons