Meer resultaten voor leukste vr apps

 
 
leukste vr apps
 
De beste VR apps voor je smartphone Coolblue.
Tegenwoordig vind je honderdduizenden apps voor je smartphone, maar slechts een handjevol apps die je met je VR bril gebruikt. En als je er dan een vindt, is het vaak een filmpje of demo die je niet vaker dan 2 keer opstart. Daarom hebben wij de leukste VR apps voor je smartphone verzameld, zodat je dat niet zelf hoeft te doen.
TOP 20 beste gratis Virtual Reality-apps en games iOS/Android VRmotion.nl.
VR-app VR Mojo Orbulus. VR-app Port AMS VR. VR-app River VR. VR-app Insurgent VR. VR-app NYT VR. VR-games Battleship Defence VR. VR-games Zombie Shooter VR. VR-games Lamper VR. VR-games VR Planet. VR-games Space Slider VR. VR-games InMind VR. VR-games Astro Protector VR.
De 11 beste Virtual Reality-apps en games voor Android Webwereld.
Nieuwe hardware-initiatieven zijn echter zo goed als de software en zelfs in de begindagen van Daydream zijn er pareltjes van apps uitgebracht die je meteen zou moeten checken. Google heeft het geld en de invloed om VR goed te doen en het bedrijf is al aardig aan de weg aan het timmeren.
De 5 beste virtual reality-apps voor de iPhone.
De knop op de Cardboard zorgt dat je de kant op loopt die je op kijkt en zo maak je bijvoorbeeld ook deuren open. House of Terror toont dat games in VR met een smartphone best goed werken. De game is overigens best eng, vooral omdat er enkele jumpscares in zitten die zeker in virtual reality best heftig zijn. Je bent gewaarschuwd. Download House of Terror in de App Store gratis. Categorie: Apps algemeen.
VR bril gekocht? Dit zijn de beste VR apps van 2018! Terello blog.
Zo kun je bijvoorbeeld op YouTube allerlei nieuwsvideos bekijken die in 360 graden gefilmd zijn of jezelf wanen tussen de hamerhaaien in één van de reportages in de VR app van Discovery Channel. Aangezien er steeds meer verschillende VR apps gemaakt worden kan het soms lastig zijn om de beste VR apps te vinden om 360-videos te bekijken.
De leukste VR-apps op een rij GSMinfo.nl.
Heb jij al iets nieuws en beters gespot? Laat het hieronder weten en we gaan het gelijk proberen. Lees meer over: Apps. Tags: Apps, vr. Praat mee over dit artikel. Voor het eerst in 3 jaar maakt HTC weer winst.
De 11 beste VR-apps voor Google Cardboard Apps PCMweb.nl.
Er zijn maar weinig apps waarbij dat actief wordt gebruikt, maar Glitcher VR is er een van. De app is dan ook niet zozeer een virtual, maar een augmented reality-app, waarmee je de wereld om je heen van een mooi filter kunt voorzien.
VR Apps bekijk onze top 10 beste Virtual Reality aplicaties!
Zowel voor Android als iOS zijn er veel verschillende apps beschikbaar. We hebben de top 10 vr apps voor je samengesteld zodat je eigenlijk meteen aan de slag kunt wanneer je een VR bril hebt gekocht! Ben je opzoek naar VR games?

Contacteer ons