Op zoek naar leuke apps voor ipad?

 
 
leuke apps voor ipad
 
Beste Nederlandse apps voor iPhone en iPad. iculture-nederlandse-apps.
Beste Nederlandse nieuwsapps voor iPhone. iCulture gratis, iPhone/iPad IAP, iOS 8.0 Dé app die iedereen op zijn iPhone moet hebben. In de iCulture-app lees je elke dag het laatste nieuws over iPhone, iPad en Apple. Maar we houden je ook dagelijks op de hoogte van al het andere nieuws, of het nu over de Apple Watch, Mac, afgeprijsde apps of leuke koopjes gaat.
14 onmisbare apps voor je iPad De Standaard.
Maar ook andere kantoorsoftware voor de iPad maakt je vaak enkele tientallen euro's' armer. Dit artikel maakt deel uit van een vijfdelige reeks over onmisbare apps op alle platformen. Deze lijst is niet meer dan een startpunt, en dus uiteraard verre van volledig.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Tweetbot 4 verbetert zijn voorgangers op een groot aantal punten en voegt bovendien de versies voor de iPhone en iPad samen. De app valt vooral op door de overzichtelijke, aanpasbare interface en het gebruiksgemak. Tweetbot 4 heeft een groot aantal filters voor Twitter, ondersteunt apps van derden, laat je gemakkelijk conceptberichten aanmaken en lijsten aanmaken en bekijken.
De beste apps van 2017 voor iPhone, iPad en Mac appletips.
Hidden Folks Categorie: Games, Books, Adventure, Family 604 stemmen Ontwikkelaar: Adriaan de Jongh TV, iPad iPhone iOS 9.0 DOWNLOAD 2.29. Beste Mac apps volgens Apple. In tegenstelling tot de iOS apps zijn de resultaten voor de Mac apps internationaal gelijk.
De Top 200 gratis iPad apps AppWereld.
Notities en knipsels. Apps voor fietsers. Home Charts Gratis iPad apps. De Top 200 gratis iPad apps. De volgende zijn de top 200 gratis iPad apps uit alle categorieën gebaseerd op downloads van iOS gebruikers de laatste 24 uur in de Nederlandse iTunes App Store.
Gratis iPad Apps Top 20.
Apps die geschikt zijn voor de iPhone kunnen in de meeste gevallen ook geïnstalleerd worden op de iPad, maar er zijn ook apps speciaal ontwikkeld voor de tablets van Apple. Op deze pagina vindt u een top 20 van gratis apps die geschikt zijn voor de iPad.
Tien leuke apps voor de iPad TechPulse.
Tien leuke apps voor de iPad. Na lang wachten is de iPad van Apple eindelijk ook te koop in onze contreien. Zon iPad koop je natuurlijk voor de apps. Wij hebben de tien beste voor je op een rij gezet.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple BE.
Hier zie je wat er deze week is bijgekomen en kun je de honderd populairste nummers, albums, films, boeken, apps en nog veel meer bekijken. Naar de iTunes Store. Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Koop nu in iTunes.

Contacteer ons