Resultaten voor interessante apps

 
 
interessante apps
 
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In het boek De beste gratis apps hebben wij deze selectie voor je gemaakt van 150 apps. De beste gratis apps is bestemd voor iedereen die in het dagelijks leven graag het plezier en gemak van goede apps wil ervaren.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Yahoo Aviate Launcher. Aviate is een hele interessante app die het idee van de Google Now launcher combineert met een meer slimme benadering van dagelijks Android-gebruiker. De launcher past zich namelijk aan jouw levensstijl aan, want voor verschillende situaties en omgevingen is ook een andere smartphone benodigd. Zo heb je bijvoorbeeld een speciaal homescreen voor als je thuis bent, maar ook één voor op je werk. Bij laatstgenoemde zijn dan bijvoorbeeld Google Drive en Dropbox belangrijke apps, thuis eerder Facebook.
De 10 beste apps van juli 2018 het belangrijkste nieuws.
HTC Desire X. We hebben ook deze maand weer een interessant overzicht voor je met de meest interessante apps van de afgelopen maand. We hebben de beste apps die we afgelopen maand besproken hebben, in willekeurige volgorde op een rijtje gezet.
Interessante apps voor Mac, iPhone en iPad app review appletips.
Sinds 16 augustus heeft de social-media-gigant namelijk hun API's' aangepast zodat Twitter apps van derden nog maar beperkt toegang hebben tot enkele populaire functies. Hoe dit precies zit hebben we hier uitgebreid uitgelegd. Echter is er één app bespaard gebleven van de wijzigen: TweetDeck.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
De beste apps van 2018: april. Ook in april hadden we weer een lading met de beste apps. Maak van je tablet een beveiligingscamera, test je algemene kennis met deze leuke quiz of vind het beste bier in de buurt met je telefoon.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Deze lijst is tot stand gekomen door een selectie van applicaties besproken in Nieuwe apps en Apps die je niet mag missen. Natuurlijk is deze lijst niet compleet, er zijn nog véél meer leuke apps, dus mocht jouw app er niet tussen staan, laat het weten in de reacties!
100 leuke en interessante apps voor Android.
Handig Tip: Zo koop je een Google Home Max in Duitsland. Hot Scherm Sony Xperia XZ3 overtroeft andere high-end smartphones. Handig AW Onderzoekt: dit is waarom we nog steeds die micro-usb zien. 100 leuke en interessante apps voor Android. 100 leuke en interessante apps voor Android.
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Een gigantisch aantal, dat elke dag fors toeneemt. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar apps om productiever of gezonder te worden of een game om even mee te ontspannen. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan.

Contacteer ons