Zoeken naar handige apps

 
 
handige apps
 
10 handige apps voor op vakantie Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
De dienst Spotify wordt veel gebruikt om naar muziek te luisteren en Netflix voor het kijken naar films en series. Lees ook: Negen handige apps om muziek mee te streamen. Welke apps gebruik jij? Gebruik jij zelf nou een andere hele handige app tijdens je vakantie?
Naar China? Download deze 7 handige apps! TechReview.
Met handen en voeten zul je wel een eind komen, maar handige apps maken het reizen in China wel een stuk makkelijker voor je! We zetten 7 handige apps voor China voor je op een rijtje. Een handige app in China is Pleco, een uitgebreid woordenboek Engels-Chinees.
Handige apps, Oostenrijk.
Apps van de Oostenrijkse deelstaten. Het plannen van je vakantie doe je steeds vaker op je mobiel of tablet. En daarom hebben ook de Oostenrijkse deelstaten interessante apps voor hun vakantieregios ter beschikking. Zo kun je thuis en ter plekke eenvoudig je vakantie plannen.:
Dit zijn vijf handige apps om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen WANT.
Om je te helpen om 2018 beter te maken dan vorig jaar, hebben we vijf handige apps verzameld die je misschien zelfs kunnen helpen met je goede voornemens. IFTTT staat voor If This Then That en is een app die je wel voor duizenden doeleinden kunt gebruiken.
Handige apps IAK.
Voorbereid op reis. Hieronder vindt u een aantal handige apps die van pas komen vóór en tijdens uw vakantie. Zorg dat u geen noodzakelijke bagage vergeet. Ter plaatse kopen is altijd duurder. Een handig hulpmiddel is het samenstellen van een bagagelijst op www.meenemen.nl.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Zo kun je bijvoorbeeld checken of je wifi en 4G-verbinding goed genoeg voor populaire apps als WhatsApp, Facebook en YouTube. Met verschillende kleuren geeft Meteor aan hoe goed een bepaald onderdeel van je verbinding is. Download Meteor in Google Play gratis. Ook een handige app gezien die nog niet in deze top 100 apps staat?
8x handige apps voor op reis Telfort. Logo Telfort.
Wij hebben 8 handige reis apps voor je op een rijtje gezet die het leven van de vakantieganger nét wat makkelijker maken. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone, een goede zonnebrandcrème en natuurlijk je paspoort. Op de lijst.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
WhatsApp Tips, trucs handige weetjes. Gaming-pc kopen waar moet je op letten? Vergelijk op Kieskeurig. De beste apps van 2018 voor Android en iOS. ComputerTotaal zet elke maand de beste apps voor Android en iOS voor je op een rij.

Contacteer ons