Meer resultaten voor leuke apps android

 
 
leuke apps android
 
Fotoboek maken App: vergelijk fotoalbum apps.
De grote hoeveelheden achtergronden, lay-out mogelijkheden, clipart en de leuke themas maken dat dit een uitstekend en kwalitatief vergelijkbaar alternatief is ten opzichte van de traditionele fotoalbum software. De kwaliteit van de HEMA is goed, zoals we al hebben gezien tijdens onze fotoalbum test. Wat ons betreft een aanrader. 5 formaten boeken. Makkelijk in gebruik. Relatief duur vanaf 2795, excl. Bekijk de HEMA App. De Webprint App is niet vergelijkbaar met de Apps van Pixum en Hema.
Dit zijn de 5 beste file apps in Nederland.
Dankzij de app weet je waar je het gaspedaal niet te hard moet intrappen, omdat hij ook alle flitsers in kaart brengt. De app werkt overigens alleen in Nederland, op vakantie heb je er dus niets aan. Gratis verkrijgbaar voor Android en Apple. DashDroid: veiliger je apps bedienen in de file.
De vijf beste weer-apps voor Android: gaat het sneeuwen? WANT.
Van simpele widgets tot alle informatie die je maar wil: voor elk type gebruiker zit er wel wat tussen. Voor de eerste app cheaten we een beetje, want Google Now zit standaard in Android ingebouwd. Dat neemt echter niet weg dat het een van de beste weer apps van dit moment is. Je hoeft alleen weer of weather in te tikken in de zoekbalk op je homescreen om een overzicht te krijgen. Daarnaast kun je de slimme assistent ook vragen of je een paraplu moet meenemen, en waarschuwt Google Now je middels notificaties voor aankomende buien. Wat ons vooral bevalt is de simpliciteit, zonder dat je belangrijke informatie mist. Bovendien ziet het er allemaal ook slick uit. Het oog wil ook wat! Jazeker, Yahoo bestaat nog. Sterker nog, Yahoo Weather is wat ons betreft een van de beste weer applicaties van dit moment. Het leuke aan deze app is dat je naast gedetailleerde informatie ook een bijpassende foto te zien krijgt.
8 Beste Gratis Hardloop Apps voor Je Smartphone iPhone/Android.
Wil je een complete applicatie op het gebied van gezondheid? Dan is Map my run een leuke app. Het brengt namelijk je volledige levensstijl in kaart. Welke informatie kun je hier zoals vinden? Doordat deze applicatie zowel je voedingsgewoonten als je hardloopprestaties bijhoudt, kan het precies bekijken wat je nodig hebt. Of wat je verkeerd doet. Het bijhouden van een eet-dagboek, je calorie-inname in combinatie met je hardloopsessies is een belangrijk onderdeel om gezond te blijven en gewicht te verliezen. De gratis versie blijkt daarnaast veel functies op het gebied van hardlopen te bevatten. Hardloop App met muziek én coach. Heb je eigenlijk nog nooit eerder hardgelopen, of is dat inmiddels vele jaren geleden? Dan heb je iets meer begeleiding en motivatie nodig. En dat kan door middel van hardloop apps die je via audio choachen.
Top 11 Samsung MP3 Spelers en Apps.
Android Data Herstel Android Vergrendeld Scherm Verwijdering Android Data Ophaler Beschadigd Apparaat Android Data Back-up Herstel Ontgrendel Android SIM Android Data Wisser Android Root Android Scherm Recorder Meer Phone Tools. MobileTrans Phone Transfer MirrorGo Android Recorder. iOS Data Herstel iOS Systeem Herstel iOS Data Back-up Exporteren iOS Whatsapp Overdracht, Back-up Herstel iOS Prive Data Verwijderaar iOS Volledige Data Verwijderaar iOS Viber Back-up Herstel iOS KiK Back-up Herstel iOS LINE Backup Restore Android. Android Data Herstel More Phone Tools. MobileTrans Phone Transfer. Top 11 Samsung MP3 Spelers en Apps.
De beste fotofilter-app in tijden is er nu ook voor Android Bright.
Hoe dat eruit kan zien, zie je op het Instagram-account van muzikant Junk-E-Cat. Wil je weer eens aan de slag met foto-filters, dan moet je Prisma echt proberen, als één van de beste apps van dit jaar. Download Prisma voor iOS en Android.
Leuke en educatieve apps voor kinderen in Google Play voor Android Juf Jannie leren met kinderen.
Leuke en educatieve apps voor kinderen in Google Play voor Android. Apps die werken met Android telefoons zoals de Samsung Galaxy en HTC telefoons. Zoek apps per leeftijd of per schoolvak en bekijk videoreviews van apps. Vind apps voor ouders/leerkrachten.
Gratis online denkspellen.
Online de beste en gratis denkspellen spelen met brain games, reken, puzzel en woordspellen, sudoku's' en memory. De spellen zijn beschikbaar op desktop, tablet en mobiel Android, iOS, Windows Mobile. Gebruik de zoekfunctie om een puzzel of denkspel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe denkspellen.

Contacteer ons