Meer resultaten voor handige apps android

 
 
handige apps android
 
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Deze voert eveneens automatisch je inlogggevens in bij websites en apps. Daarnaast kun je veilige wachtwoorden genereren en de app via de vingerafdrukscanner van je Android-smartphone beveiligen. Download LastPass in Google Play gratis. Evernote is een app waarmee je allerlei zaken kunt vastleggen. Het is een digitaal brein op je Android-toestel. Om te voorkomen dat je hersens overlopen met allerlei ideeën, klussen, boeken die je nog wilt lezen, interessante quotes die je ergens hebt gezien, artiesten die je nog eens wilt opzoeken en ga zo maar door, kun je met Evernote alles van tekst tot foto's' en geluidsopnames vastleggen en synchroniseren met Mac, Windows en een online opslagruimte. Er is ook een handige browser-extensies voor Evernote. Download Evernote in Google Play gratis. Met Thuisbezorgd kun je heel gemakkelijk vanaf je Android eten bestellen.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Viral Floating YouTube Popup is een applicatie die de standaard-YouTube-app voor Android kan vervangen. Het is onder andere mogelijk video's' af te spelen en naar andere apps te navigeren, de video blijft dan afspelen bovenop de nieuw geopende app of game. Deze app heeft inmiddels ook Chromecast-support. Lees hier meer over Viral Floating YouTube Popup. De app heeft een redelijk aantal permissies nodig, waarbij telefoonoproepen te maken heeft met het feit om de video te muten/stoppen bij binnenkomende oproepen. Necta Launcher is gericht op kinderen en ouderen en beschikt over een aantal grote knoppen op het homescreen. Maar er zijn ook handige instellingen zoals bijvoorbeeld het volgen van het toestel, zodat je altijd weet op welke locatie een toestel is.
Artikel: Tien handige apps voor onderweg SeniorWeb.
Verder met Excel. Tien handige apps voor onderweg. Apps op uw mobiele telefoon komen in allerlei gevallen van pas. Zeker als u er een dagje op uitgaat. Deze toepassingen voor iOS Apple en Android moet u zéker installeren. 47, 8 stemmen.
Toplijsten Android Apps Android Planet.
Wouter Nijsen 24 juni 2018 16.08 uur. Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en games en zet ze in een handige lijst. Deze week hebben we zes toffe apps, zoals Gorogoa en een update voor Android Berichten!
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
De beste gratis apps voor IOS Android. Er zijn miljoenen gratis apps. Bijvoorbeeld om je sociale media te checken, je uitgaven te managen of je sportprestaties bij te houden. Hoe vind je daartussen de beste apps die écht doen wat ze beloven en ook nog eens gemakkelijk werken?
50 handige apps Apps PCMweb.nl.
50 handige apps. 50 handige apps. Ook dit jaar gooiden we bij PCMweb onze telefoons vol met gigabytes aan apps voor iOS, Android én Windows Phone, allemaal om jullie te laten zien welke het leukst, handigst, interessantst en best zijn.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Photoshop Sketch Android / iOS Schetsen op de officiële Photoshop-manier. Ivy Android Mooie launcher-app met handige zijbalk. PowerLine Android Extra informatie over je batterij, processor en meer. De beste apps van 2017: april. April is een muzikale editie van de beste apps van de maand.
Dit zijn vijf handige apps om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen WANT.
Op deze manier kijk je niet tegen een berg aan werk op, maar wordt je huis langzaam maar zeker weer of voor de eerste keer wat het moet zijn. Beschikbaar voor Android en iOS. ExpressVPN is één van die handige apps, die iedereen nodig heeft.

Contacteer ons