Resultaten voor handige android apps

 
 
handige android apps
 
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Viral Floating YouTube Popup. Viral Floating YouTube Popup is een applicatie die de standaard-YouTube-app voor Android kan vervangen. Het is onder andere mogelijk video's' af te spelen en naar andere apps te navigeren, de video blijft dan afspelen bovenop de nieuw geopende app of game. Deze app heeft inmiddels ook Chromecast-support. Lees hier meer over Viral Floating YouTube Popup. De app heeft een redelijk aantal permissies nodig, waarbij telefoonoproepen te maken heeft met het feit om de video te muten/stoppen bij binnenkomende oproepen. Necta Launcher is gericht op kinderen en ouderen en beschikt over een aantal grote knoppen op het homescreen. Maar er zijn ook handige instellingen zoals bijvoorbeeld het volgen van het toestel, zodat je altijd weet op welke locatie een toestel is.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Hangouts is er als Chrome-extensie of gratis app voor Android, Chrome OS, iOS, Mac OS, Windows en Linux. Lees alles over Hangouts in ons uitgebreide artikel met tips. Download Hangouts in Google Play gratis. MX Player is een enorm uitgebreide videospeler. Zo biedt de app hardware-acceleratie, waarmee video's' efficiënter zowel qua hardware als energie kan worden afgespeeld, en multicore-coding, waarmee meerdere cores worden gebruikt om video's' af te spelen. Een andere handige feature is pinch-to-zoom, waarbij je bij video's' naar eigen wens kunt inzoomen. Ook is er een vergrendeloptie aanwezig voor kinderen. Zo kun je gewelddadige films achter slot en grendel houden, maar ook specifiek instellen dat kinderen enkel een video kunnen bekijken en niet plotseling iemand bellen of andere apps openen.
Gratis Android Apps Top 20.
Clean Master is een gratis Android app die uw smartphone grondig schoonmaakt. Door resten overbodige data van apps, cache en ongebruikte RAM op te ruimen krijgt u meer opslagruimte en een sneller functionerende Android smartphone. Clean Master voor Android download.
11 onmisbare apps voor je Android-tablet De Standaard.
Het aanbod van apps is enorm, en elke dag komen er tientallen nieuwe applicaties bij In de verschillende appwinkels zitten intussen al vele honderdduizenden apps, zowel op Android als voor de iOS-toestellen van Apple. Wij geven je alvast enkele suggesties van apps die niet zouden misstaan op je Android-tablet.
Negen zeer handige Android-apps TechPulse.
Negen zeer handige Android-apps. De Google Play Store loopt bijna over met apps, waardoor het soms lastig is de bruikbare pareltjes te vinden. Wij zetten er negen voor je op een rij. Januari 30, 2014 1147.: Een van de beste dingen aan Android is de grote hoeveelheid beschikbare apps.
De 14 beste apps voor je Android smartphone.
Duidelijke interface, een degelijke website en een hoop handige features zoals herinneringen en notities bij de taak, dit alles maakt deze app tot een enorme hulp voor de drukke mens. Wunderlist is gratis te downloaden. Google Drive apps. Wat ook altijd handig kan zijn, is het openen van Office-bestanden rechtstreeks op je smartphone. Als je dan ook nog eens regelmatig gebruik maakt van Google Drive, dan zijn de bijbehorende Android apps zeker een aanrader.
13 onmisbare apps voor je Android-smartphone De Standaard.
Het aanbod van apps is enorm, en elke dag komen er tientallen nieuwe applicaties bij. In de verschillende appwinkels zitten intussen al vele honderdduizenden apps, zowel op Android als voor de iOS-toestellen van Apple. Wij geven je alvast enkele suggesties van apps die niet zouden misstaan op je Android-telefoon.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
Photoscan Android / iOS Google-app voor het inscannen van analoge foto's.' Photoshop Sketch Android / iOS Schetsen op de officiële Photoshop-manier. Ivy Android Mooie launcher-app met handige zijbalk. PowerLine Android Extra informatie over je batterij, processor en meer. De beste apps van 2017: april.

Contacteer ons