Zoeken naar Nieuwe apps

 
 
Nieuwe apps
 
Nieuwe functies in FileMaker 14 Platform FileMaker.
Het nieuwe FileMaker 14 Platform biedt de meest complete en flexibele ervaring op een iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Met de nieuwe functies kunt u sneller ontwerpen en ontwikkelen, meer controle over iPad en iPhone-oplossingen krijgen en in een mobiele browser toegang tot uw gegevens krijgen.
Android Apps Bekijk het complete Android apps overzicht.
Deze wordt doorlopend aangevuld met nieuwe apps die de moeite waard zijn. Stuur ons jouw apps! Ook een leuke Android apps of games gezien die nog niet in dit lijstje staat? Tip ons via het contactformulier! We lezen alle inzendingen, maar kunnen door het grote aantal mails niet elk verzoek beantwoorden.
Gegevens overzetten van je oude iPad Switch Help Center.
Kies uit de lijst de back-up die je naar je nieuwe iPad wil overzetten. Eens de back-up overgezet is, zal je nieuwe iPad herstarten. Alle gegevens zullen dan op de juiste plaats staan, en de apps zullen vervolgens op de achtergrond geïnstalleerd worden.
Apps Microsoft Windows 10 Officiële site.
Windows 10 wordt standaard geleverd met fantastische apps. De beste plek om al je digitale herinneringen te ordenen, bewerken, delen en ervan te genieten. Met de Mail en Agenda-apps zie je altijd je nieuwste mails, kun je je planning beheren en blijf je in contact met de mensen die voor jou belangrijk zijn.
Rabo Bankieren App Rabobank.
Om de app in het Engels te gebruiken, kiest u op het scherm waar u moet inloggen in het menu linksboven voor English. Ontdek handige weetjes over de app. Regelmatig voorzien we de app van nieuwe mogelijkheden. Wist u dat u in de app.:
IKEA Apps IKEA.
Maken jouw interieurplanning en bezoek aan de winkel makkelijker. 3 gratis IKEA apps die je als de bliksem moet downloaden! IKEA Store app. De hele IKEA winkel in één swipe. De IKEA Store app, dat is actuele informatie op je smartphone of tablet.
Smart Switch Apps Samsung BE.
Schakel dit vak in en ga door naar Samsung.com. Als je dit vak inschakelt, ga je akkoord met service-updates van Samsung, waaronder.: Samsung.com-services en marketinginformatie, nieuwe product en serviceaankondigingen, en speciale aanbiedingen, evenementen en nieuwsbrieven. GA DOOR NAAR SAMSUNG.COM PAGINA VERLATEN.
Bots zijn de nieuwe apps.
Bots zijn de nieuwe apps. Conversations as a platform. Apps zijn reuzeleuk, handig en waardevol in het gebruik, als je eenmaal de app hebt gevonden die je nodig hebt. De gemiddelde gebruiker heeft tientallen apps op de smartphone geïnstalleerd, allemaal handig en noodzakelijk, maar als een bloemetje online moet worden besteld zal eerst de app gevonden moeten worden in de app Stores waar er enkele tientallen, zo niet honderden van bestaan.

Contacteer ons