Zoeken naar leuke vr apps

 
 
leuke vr apps
 
De beste VR apps voor je smartphone Coolblue alles voor een glimlach.
Het kan best moeilijk zijn om een leuke VR app voor je smartphone te vinden in de wildgroei aan mobiele apps. Tegenwoordig vind je honderdduizenden apps voor je smartphone, maar slechts een handjevol apps die je met je VR bril gebruikt.
Zelf aan de slag met Virtual Reality via je smartphone tech365.
Als ik kijk naar wat je krijgt voor de scherpe prijs van nog geen 50 euro dan ben ik erg enthousiast. Je kunt veel leuke apps en videos op een bijzondere manier beleven voor weinig geld. Dit is ook precies het doel van de bril. De echte VR-oplossingen zoals de Oculus Rift zijn vele malen duurder en vergen ook weer speciale hardware om het goed te laten werken. De VR-Pro gebruik gewoon je smartphone. Het meeste plezier met de bril heb ik beleefd als hij door iemand anders gedragen wordt. De reacties van mensen zijn geweldig en alleen daarom zou je hem al willen hebben. Bruikbaar met de meest gangbare smartphones. Het activeren van functies in app moet vaak nog via het touchscreen. Prijs en beschikbaarheid. De VR-Pro headset is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 4850, bij onder andere 123BestDeal. Audi Experience Virtual Reality VR VR-bril.
6 gratis VR games en videos voor uw smartphone Paradigit.
Dit spel biedt nog geen levensechte ervaring, maar het is een leuke app om eens te proberen en de eindeloze mogelijkheden van VR te ontdekken! iOS gebruikers kunnen Maze Walk hier gratis downloaden. Vanguard V game, gratis, Android, iOS. Een van de beste games voor vrijwel alle mobiele VR headsets is Vanguard. Pluspunt: u kunt dit spel zonder gebruik van uw handen spelen. U heeft dus geen VR remote nodig. In het Vanguard vliegt u in een robotpak door de ruimte, waarbij u asteroïden en ruimteschepen moet proberen te ontwijken. De gratis demo is beschikbaar met één level. Als u verder wilt spelen betaalt u hier een klein bedrag voor. Vanguard V kunt u hier gratis downloaden voor Android en hier voor iOS. Chair In A Room horror-game, gratis, Android. VR en horror gaan goed samen. Er zijn veel verschillende apps en videos te vinden die u de stuipen op het lijf kunnen jagen.
Preview Alcatel Idol 4 en Idol 4S: verrassende nieuwe line-up.
Ook lang niet alle apps zijn compatibel, je zal speciaal voor Alcatel ontwikkelde apps en games moeten downloaden uit een soort van Play Store voor VR-apps. Of hier veel apps in beschikbaar komen is momenteel nog koffiedik kijken. Overigens is het wel een leuke VR-instapper en kan je op deze manier wel kennis maken met VR.
iOS 11: Dit zijn de 6 beste ARKit-apps die je meteen moet uitproberen.
Een belangrijke verbetering is ARKit; daarmee ondersteunt de iPhone en iPad vanaf nu apps met augmented reality. In de App Store zijn allerlei leuke, handige en interessante ARKit-apps opgedoken. We zetten de zes leukste op een rijtje en ze zijn allemaal gratis.
Deze zes nieuwe gratis Gear VR-apps moet je proberen.
Apps Top 100. Android Planet Android apps Deze 6 nieuwe gratis Gear VR-apps moet je proberen. Deze 6 nieuwe gratis Gear VR-apps moet je proberen. Apps Door Erwin Vogelaar op 5 september 2017 19.30 uur. 3 min leestijd. Heb je net een Galaxy S8 of Galaxy Note 8 gekocht met een Gear VR?
Netflix Apps: de leukste op een rijtje Netflix Nederland Films en Series on demand.
Met Virtual Reality heb je het idee dat je je echt binnenin alle actie bevindt. De Netflix VR app is gratis te downloaden uit Google Play. TVShow Time is ook een leuke app om bij de hand te houden als je graag series kijkt.
Sterrenkundige apps op sterrenkundeapps.nl.
Het was een leuke en interactieve avond. Mijn dank aan ieder die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Ook de app Spacecraft 3d bekijken? Dit is een hele bijzondere app. Je maakt als het ware een voorbestemde reis door het hele universum. En met de nadruk op hele. Zelfs de allerkleinste deeltjes van ons bestaan komen aan bod. De informatie is Engelstalig. Deze app komt niet in de lijst. Simpelweg omdat ik deze app maar hooguit twee of drie keer bekeken. Hij is wel zeker interessant genoeg om hem met jullie te delen. Ook natuurkunde docenten kunnen deze gratis app gebruiken in hun les. Onderstaand de video omdat de app alleen via iTunes te downloaden is. Dus ook Android en windows gebruikers kunnen de reis hier bekijken. Hier natuurlijk ook de bekende downloadknop naar de appstore. Presentatie op lokatie. De interactieve presentatie Apps voor de Sterrenkunde wordt ook op locatie gegeven.

Contacteer ons