Resultaten voor leuke peuter apps

 
 
leuke peuter apps
 
Leerzame apps voor kinderen van 2 en 3 jaar Juf Jannie leren met kinderen.
TinyTap maak leerzame apps. Rupsje Nooitgenoeg: app review. Roxies Puzzle Adventure leuke puzzel app voor jong en oud! Nummerland leer nummers met Montessori. Zoekspel Dikkie Dik. Taal en woordenschat de zee juf Jannie leer me de woorden. Labo car designer ontwerp je eigen autos.
De 5 leukste apps voor jonge kinderen Mijn Kind Online.
De 5 leukste apps voor jonge kinderen. Er zijn voor peuters en kleuters heel veel apps te vinden. 5 aanraders volgens Mijn Kind Online. My PlayHome is een interactief digitaal poppenhuis waarbij een vader, moeder en 3 kinderen van alles kunnen ondernemen.
10 leuke educatieve apps voor peuters van 2, 3 en 4 jaar Pappa blogt.
Een peuter leert tegenwoordig eerder swipen dan een bladzijde omslaan, dus hebben veel ouders behoefte aan leuke educatieve apps zodat hun peuter er ook nog iets van opsteekt. Ik kwam erachter dat het nog knap lastig is om voor deze leeftijd leuke leerzame apps te vinden.
6 leukste apps voor peuters Meisje Eigenwijsje.
De vijf leukste apps volgens zowel onze peuter als wijzelf hebben wij uitgekozen om met jullie te delen! Het leuke is dat een aantal ook nog eens gratis zijn. Ze zijn sowieso allemaal peuterproof, maar ik denk dat de meeste ook nog leuk zijn voor kleuters.
Apps voor peuters en kleuters De leukste en beste apps.
Apps en de bibliotheek. Misschien vraag je je af: wat kan de bibliotheek voor me betekenen als ik op zoek ben naar goede apps voor mijn peuter en kleuter? In de bibliotheek vind je een touch table een soort reuzentablet waarop je verschillende apps met je kind kan uitproberen voordat je ze eventueel zelf aanschaft.
De leukste apps voor kinderen van 0 tot 4 jaar Mamaliefde.
Wat een leuke tips. Jammer dat de KRO Kindertijd app niet meer bestaat. 29 Jan 2018. Erg leuke apps. Naast de mooie apps heb je tegenwoordig ook erg veel games waar kinderen van kunnen leren. Enroll Your Words Reactie annuleren.
educatieve apps voor kleuters: peuters gratis apps.
Home peuters gratis apps. Panda's' Restaurant: Azië. Panda's' Restaurant: Azië heeft de deuren geopend! Verken dit prachtige Aziatische restaurant terwijl je lekker aan het roerbakken of sushi aan het maken bent! spelletje Drie Rode Ballonnen Een prentenboek voor peuters. Een kleine olifant vindt drie rode ballonnen tijdens het spelen met een vriendje. De ballonnen trekken de olifant de lucht in en daarmee begint zijn fantastische avontuur. prentenboek Tijd voor taart. Het is tijd voor taart! In deze feestelijke app speel je spelletjes met Frokkie Lola en lees je het boekje Taart voor Lola. spelletje/oefenen What's' Weird 1. Soms is onzin goed. Whats Weird is een leuk, humoristisch denkspel, waar uw kind leert onderscheid te maken tussen het logische en het absurde. spelletje Engels leren met Emma. Engels leren met Emma helpt jonge kinderen spelenderwijs hun woordenschat te vergroten. oefenen/spelletje Nederlands leren met Emma. Nederlands leren met Emma helpt jonge kinderen spelenderwijs hun woordenschat te vergroten. oefenen/spelletje Toca Kitchen Monsters. Maak eten voor de hongerige monstertjes. spelletje Vormen en kleuren. Een leuke, motiverende en zeer intuïtieve speelomgeving om de namen van 11 vormen en kleuren te leren.
App voor peuters Kinder apps in de App Store.
Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Meer van deze ontwikkelaar. Spelletjes voor peuters Apps. Puzzel voor peuters spelletjes. Pret voor peuters Spelletjes. App voor kinderen Spelletjes. Spelletjes voor kinderen 1 2 3. Suggesties voor jou. Peuter spelletjes voor peuters.

Contacteer ons