Resultaten voor leuke gratis apps

 
 
leuke gratis apps
 
De 50 beste iPhone-apps op een rijtje.
Een automatische dag en nachtmodus past het uiterlijk van de app aan, en met slimme pushberichten blijf je alleen op de hoogte van de dingen die jij belangrijk vindt. De apps is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Download iPhoned in de App Store gratis.
De beste gratis apps van dit moment Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
In het boek De beste gratis apps hebben wij deze selectie voor je gemaakt van 150 apps. De beste gratis apps is bestemd voor iedereen die in het dagelijks leven graag het plezier en gemak van goede apps wil ervaren.
De beste apps van 2018 voor Android en iOS ComputerTotaal.
GuidePal City Guides Android / iOS Eettentjes, bezienswaardigheden, je vindt ze met deze reisgids die in je broekzak past. Café Wifi iOS Overzicht van gratis wifi-hotspots. Google Earth Android / iOS Geüpdatete versie van Google Earth. FaceApp Android / iOS Ludieke fotofilters. Clips iOS Maak een foto of video en voeg filters, titels en gesproken teksten toe. Runtasty: Healthy Recipes Book Android / iOS App met louter gezonde recepten. De beste apps van 2017: juli. Ook voor de redactie van ComputerTotaal was het vakantie. Die hebben we op het strand doorgebracht en niet speurend door de app stores. Daarom dit keer een allegaartje aan apps met onder meer veiliger inloggen op DigiD, een gepersonaliseerde nieuwsfeed met Squid en uiteraard weer een paar foto-apps. DigiD Android / iOS Met de DigiD-app kun je veilig inloggen op DigiD. Dotpict Android / iOS Met Dotpict maak je na even oefenen hele leuke gepixelde tekeningen.
60 leuke Android-apps die je niet mag missen.
Natuurlijk is deze lijst niet compleet, er zijn nog véél meer leuke apps, dus mocht jouw app er niet tussen staan, laat het weten in de reacties! Pixlr Express is één van de meest uitgebreide fotobewerk-applicaties in de Google Play Store. Met Pixlr Express kun je onder andere de grootte, het contrast en kleuren veranderen, lichteffecten en kleurcorrectie toepassen op afbeeldingen die op je device te vinden zijn. Dus, wil je foto's' mobiel bewerken, dan is Pixlr Express absoluut een goede keuze. Fenix for Twitter. Het is moedig, om nu een nieuwe Twitter-app uit te brengen, maar Fenix doet het toch. Deze zeer strakke, uitgebreide Twitter-applicatie is nog in bèta en alleen te downloaden als je lid van bent van de Google-community van Fenix for Twitter. Als je lid bent, klik je hier, daarna downloaden via onderstaande button. Earbits, ontdek gratis nieuwe muziek.
De top 100 apps: de beste Android-apps van 2018.
Ook zijn er handige apps voor je pc, laptop of tablet beschikbaar. Lees alles over Telegram in ons uitgebreide artikel met tips. Download Telegram in Google Play gratis. Het delen van foto's' en later ook video's' is door Instagram compleet veranderd. De app introduceerde als één van de eersten filters, waarna elk lelijk kiekje in een mooie foto werd veranderd. Sinds het ook mogelijk is om video's' te schieten en van dezelfde eigenschappen als een foto te voorzien, is Instagram een uitstekende multimedia-app die door honderden miljoenen mensen wordt gebruikt. Zelfs Facebook is er gek op: de foto-app werd in 2012 voor een miljard doller overgenomen. Het is mogelijk om vanuit de app een foto of video te schieten, maar je kunt ook de galerij openen om oudere content van een leuke filter of ander effect te voorzien.
Gratis iPhone Apps Top 20.
Ontdek op deze pagina de top 20 van de beste gratis iPhone apps van dit moment! Met de gratis app van Google Trips kunt u nu uw vakantie plannen op uw iPhone. Maak een planning van dag tot dag en kijk wat er op de locatie te zien en beleven is.
De beste gratis apps voor kinderen Mijn Kind Online.
De beste gratis apps voor kinderen. Welke leuke, mooie, leerzame, grappige èn gratis apps mogen kinderen echt niet missen? In De beste gratis apps voor kinderen van Mijn Kind Online staan ze allemaal, handig gesorteerd op schoolgroep en genre. Deze kleurrijke en informatieve brochure geeft een overzicht van de beste gratis kinder-apps.
iTunes De populairste gratis apps in de App Store Apple NL.
Uitgelicht Nummers Albums Gratis apps Betaalde apps Boeken Films. Weave the Line. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Impossible Bottle Flip. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Multi Floor Garage Driver. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Eurovision Song Contest. Koop nu in iTunes. Owl Daily Tests. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Foto en video. Koop nu in iTunes. Emoji Me Face Maker. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Koop nu in iTunes. Foto en video. Koop nu in iTunes. Wish Shoppen op een leuke ma.

Contacteer ons